Aquest any el millor pla per estar ON i esprémer l’estiu és a La Roca Village

La Roca Village és el destí perfecte per desconnectar de la rutina i prendre el pols a un estiu ple de moda, gastronomia, música en directe i art.

Aquest any el millor pla per estar ON i esprémer l’estiu és a La Roca Village

Cedida / La Roca Village

5
Es llegeix en minuts

Els dies llargs i relaxats de l’estiu per fi han arribat. ¿Ja has pensat com els aprofitaràs? A 40 minuts del centre de Barcelona i de camí cap a la Costa Brava, La Roca Village ens ofereix un oasi de tranquil·litat, moda i gastronomia per estar ON aquest estiu i treure tot el partit a l’època més vital i festiva de l’any.

La Roca Village reflecteix el veritable estil de vida mediterrani. Un espai amb terrasses, àmplies places arborades per escapar-se de la calor i bulevards per als vianants envoltats de ‘boutiques’, propostes gastronòmiques per disfrutar dels sabors autòctons, música en viu i les escultures de l’artista Mina Hamada. 

Les últimes tendències de l’estiu, juntes en un únic espai a l’aire lliure

Les últimes tendències de l’estiu, juntes en un únic espai a l’aire lliureSi vols aconseguir totes les tendències amb què triomfaràs aquest estiu, sigui quin sigui el teu pla de vacances, no pots deixar de visitar La Roca Village, el destí ideal per fer una escapada de ‘shopping’ perfecta.

Les seves 150 ‘boutiques’ de les millors firmes nacionals i internacionals tenen temptadores propostes amb fins a un 60% de descompte sobre el preu original i dissenys únics de marques com ara Marni, Sandro, Hugo Boss, Zadig & Voltaire, American Vintage, les espardenyes de Castañer i Toni Pons i els banyadors de Gerry St. Tropez.

‘Crochet’, ratlles, tons pastel, estampats, les incombustibles ratlles marineres... Descobreix les tendències més buscades de l’estiu i vesteix-te per a tots els plans que té preparada per a tu l’època més relaxada de l’any, des de passar uns dies de vacances a la platja o a la muntanya fins a quedar-se a la ciutat.

Personal Shopping i Virtual Shopping, noves maneres de comprar 

Personal Shopping i Virtual Shopping, noves maneres de comprarPer treure el màxim partit al teu dia de ‘shopping’ i viure una experiència única de compra a mida, et recomanem el servei d’assessorament d’imatge i Personal Shopping de La Roca Village.

Tenint en compte els teus gustos i preferències, un grup d’experts ‘personal shoppers’ es posarà al teu servei i t’organitzarà una visita personalitzada per aconseguir que renovis el teu armari, trobis idees per a regals o aconsegueixis algun caprici irresistible per a alguna celebració especial de l’estiu.

El Virtual Shopping, per la seva banda, combina l’atenció personalitzada i exclusiva d’una cita privada a la ‘boutique’ amb la facilitat de comprar còmodament en qualsevol moment des de casa o des de la platja. A través de WhatsApp o el telèfon, s’obté una atenció totalment personalitzada per guiar el procés de compra i rebre després les compres al lloc indicat.

La Roca Village, també destí foodie 

La Roca Village, també destí foodieLa gastronomia de Barcelona té una gran riquesa i identitat pròpia i els restaurants, cafès, quioscos i terrasses de La Roca Village en són un bon exemple. Una oferta culinària d’allò més variada per disfrutar dels sabors autòctons i de propostes d’aire internacional. 

Entre els locals més demandats del Villlage hi ha l’italià amb ànima neoyorkina Corso Iluzione. El germà gastronòmic de Luzio Concept Store és un lloc exclusiu i singular que destaca, evidentment, per la seva cuidada decoració inspirada en Sicília, amb grans llums amb serrells i una gran barra de sis metres que permet veure el treball que es fa a la cuina.

Abanderat del bon menjar, amb ingredients de primera qualitat, presenta una carta suggerent d’inspiració italiana i asiàtica on tot es cuida al detall.

Hamburgueses, paninis i pokes es combinen amb deliciós menjar italià (pizzes de massa mare com la ‘parmigiana’ i la ‘tagliata di pezzata rossa’, pasta feta a mà com els ‘cavatelli supercarbonara’, els ‘fettuccine al ragoût’ i el ‘pannini’ de Ciabatta amb pebrots i tomàquets a l’ast). Són famosos també els seus còctels de nova creació i les delicioses postres creades per Maxi. 

Entre tarongers hi ha la terrassa més acolorida i refrescant del Village. Farggi 1957, és un cafè quiosc amb una carta irresistiblement dolça en la qual és possible refrescar-se amb els millors gelats i sorbets i degustar creps i frappés.

La cuina mediterrània amb picades d’ullet internacionals d’Atmósfera Mordisco recupera l’esperit de l’original Mordisco barceloní, que va obrir les portes el 1987. El restaurant jardí de Rosa Esteva compta amb una terrassa oberta per assaborir els plats al carbó sota un canyís, envoltat de flors i plantes enfiladisses. Entre els plats més destacats per degustar, els seus arrossos al carbó i la truita oberta amb botifarra. La Roca Villagepropostes per a tots els gustos, incloent-hi la cuina catalana i tradicional de Pasarela o Andreu i les especialitats orientals de Mori by Parc amb el segell del Parco, japonès de referència a Barcelona, especialitzat en sushi i sashimi, i l’Izky, perfecte per aprofitar el temps de ‘shopping’ amb autèntiques receptes casolanes de pollastre o vedella, i els seus dumplings de gamba.

Ja sigui per demanar per emportar o per seure a disfrutar del menjar flexiterià a la seva àmplia terrassa, Flax & Kale és, sens dubte, la millor opció ‘healthy’. Propostes saludables a base de fruites, verdures i hortalisses, producte estacional i de temporada, peix blau de pesca sostenible i gelats vegans. Una oferta d’allò més completa que fan bona la màxima del restaurant, «menjar sa no és sinònim de menjar avorrit». 

L’art i la solidaritat també tenen cabuda a La Roca Village

L’art i la solidaritat també tenen cabuda a La Roca VillageL’artista d’origen japonès Mina Hamada presenta Passeig acolorit, un projecte específicament creat per a La Roca Village i que consta de diverses escultures –«Passatge de somni, Capricis d’estiu i Paisatge aeri»– que recorreran els bulevards del Village.

Notícies relacionades

Els treballs i murals de Mina Hamada conviden un món de somni, que combina Occident i Orient, esperit jove i filosofia profunda. En paraules de l’artista, una de les grans representants de l’art urbà internacional, «amb aquest projecte volia afegir diversió i un toc de fantasia per a aquest estiu. Per a Passeig Acolorit, he creat obres plenes de colors les formes dels quals podries imaginar en el món de la fantasia i dels dolços somnis. La idea és que al passejar per La Roca Village et vagis trobant les obres i fer que els teus passos siguin més lleugers, com si estiguessis escoltant música, malgrat estar envoltat de gent».

A més, una ‘pop-up boutique’ amb un optimista interiorisme allotjarà la col·lecció especial Smiley X DO GOOD, perquè els visitants durant aquests mesos d’estiu puguin contribuir amb la fundació Make-A-Wish® i continuar fent realitat les il·lusions de nens i nenes que tenen malalties greus.