¿Quina disfressa que triomfarà aquest Carnaval?

  • Les cinc disfresses amb què tu i la teva parella us fareu els reis del Carnaval

  • ¿Quins dies se celebra el Carnaval del 2022?

¿Quina disfressa que triomfarà aquest Carnaval?

Efe / Andrea de Silva

1
Es llegeix en minuts

Quan falten pocs dies perquè comenci el Carnaval més esperat des de fa anys, qui més i qui menys ho té tot preparat per posar-se la disfressa més original i trencadora amb què aconseguir que tothom el miri.

Però si ho deixeu tot per a l’última hora, sou a temps de poder trobar un vestit amb què convertir-vos en l’última coca-cola del desert i aconseguir la disfressa més original, ja sigui individual, en grup o en parella.

Test d’antígens

I un dels que et farà ser el rei carnaveler és el de test d’antígens.

Pot semblar fàcil de confeccionar i, en realitat, ho és: n’hi ha prou de vestir-vos de blanc i col·locar-vos dues línies vermelles (si voleu ser un test d’antígens positiu) o una única línia vermella al costat de la línia de control (C) del test, si voleu ser negatiu.

Línies vermelles

Notícies relacionades

De fet, la línia de control (C) sempre ha de ser visible en els tests, independentment de si el resultat és negatiu o positiu, perquè és la que indica que la prova s’ha fet correctament.

És clar que potser voleu ser un test defectuós o no fet correctament, i per això heu de posar una única línia vermella o rosada en la línia de test (T) o cap línia.