Festivitat de les màscares

Cinc idees originals per a disfresses de Carnaval en parella

  • ¿Quan se celebra el Carnaval aquest any?

Cinc idees originals per a disfresses de Carnaval en parella
2
Es llegeix en minuts

Les dates de Carnaval són pròximes, i el més normal, si ets fan carnavaler, és que ja tinguis la disfressa desempolsegada i totalment preparada per quan comencin les rues i les festes de Carnaval.

Notícies relacionades

I més, tenint en compte que les dues últimes edicions carnavaleres han tingut esdeveniments capitidisminuïts per la pandèmia de covid.

Però si ets d’aquells que deixen les coses per a l’últim moment i encara no tens el teu vestit carnavaler, et donem unes idees amb les quals pots aconseguir unes disfresses bastant apropiades i, el que és millor: si ets manetes i bo amb les manualitats, fins i tot pots fer-t’ho tu mateix (o el teu amic i/o parella) per pocs diners i fàcilment.

Tetris

Si ets de l’època dels blocs que queien en una pantalla de videojoc, saps perfectament de quin joc es tracta. Si no, dir-te que es tracta d’un joc molt addictiu que es va popularitzar en la dècada dels 80 i que era com una espècie de puzle les fitxes del qual queien. La disfressa, doncs, es pot fer de forma senzilla amb uns cubs d’un mateix color enganxats entre si formant figures geomètriques. Si és la disfressa que heu triat per disfressar-vos en parella, és convenient que quadrin les vostres figures entre si. A més, és una disfressa extensible a grups d’amics.

Galetes i llet

Hi ha poques coses que casin més que les galetes i la llet. De xocolata, de civada, campurriana o la clàssica Maria, són el mos perfecte per esmorzar, sopar o, simplement, prendre un petit mos a l’hora del berenar. La disfressa també és relativament fàcil: el que va de llet, vestit de blanc i amb la forma d’una ampolla o vas feta amb cartrons; la galeta, amb forma rodona o rectangular.

Frankfurt (hot dog) i patates fregides

La variant de menjar ràpid també serveix amb una hamburguesa completa (amb el seu enciam, el seu tomàquet, la seva ceba i el seu cogombret) en comptes del frankfurt o una beguda en comptes de les patates. Qualsevol parella de menjar ràpid és bona quant a disfressa es refereix.

Llapis i maquineta de fer punta

Aquesta opció és especialment vàlida en parelles que siguin d’altures dispars, com passava amb aquell duo humorístic que es deia, precisament, el Dúo Sacapuntas. El o la més alta es disfressa de llapis i l’altre/a, de maquineta de fer punta.

Gintònic (o cubata)

Res millor que un combinat per ser una parella perfectament compenetrada. I us podeu ajuntar amb altres parelles de combinats: rom cola, whisky taronja, licor 43 pinya... les possibilitats són múltiples i variades, ja que també pot entrar a jugar la cervesa (amb gasosa o llimona) o el vi. Això sí, és una disfressa per a adults, no sigui que se us acusi de perversió de menors.

Temes:

Carnaval