Durant la gravació de ‘Blurred Lines’

La model Emily Ratajkowski denuncia el cantant Robin Thicke per assetjament sexual

  • La també actriu ho revela al seu llibre ‘My body’

La model Emily Ratajkowski denuncia el cantant Robin Thicke per assetjament sexual

Edward Berthelot (GC Images)

1
Es llegeix en minuts

La model i actriu Emily Ratajkowski, coneguda pel seu paper en la sèrie iCarly i a la pel·lícula Gone Girl, ha denunciat públicament el cantant Robin Thicke per assetjament sexual. Els fets, que van succeir durant la gravació del videoclip Blurred Lines, estan recollits al seu llibre ‘My body’, que es publicarà el 19 d’octubre.

Segons el relat de Ratajkowski, Thicke havia aprofitat que ella estava en topless per tocar-li els pits. «Vaig sentir com les mans d’un estrany m’envoltaven per darrere i em va tocar els pits nus», narra a la publicació. L’impacte va ser tan gran que, explica, no va reaccionar com ho hauria hagut de fer, ja que únicament «vaig fer un gest amb la barbeta i em vaig encongir d’espatlles, evitant el contacte visual, mentre sentia la humiliació envaint-me».

Robin Thicke, que estava borratxo, es va disculpar tímidament i va somriure de forma burleta mentre la mirava a través de les ulleres de sol. Va haver d’intervenir-hi Diane Martel, la directora del videoclip, i que ha confirmat els fets.

Notícies relacionades

Blurred Lines mai va estar exempta de polèmica. Quan es va publicar el 2013, la cançó va ser considera masclista i misògina, i se la va criticar per fer apologia d’una agressió sexual. D’altra banda, la cançó va ser denunciada per plagi pels hereus de Marvin Gaye per la semblança amb el tema Got to give it up.

No és la primera vegada que Emily Ratajkowski denuncia una agressió sexual. El 2020 va exposar que el fotògraf Jonathan Leder havia abusat d’ella en una sessió de fotos que va tenir lloc a casa d’ell.