Inspirada en la 5a temporada

Pull & Bear se suma a febre de ‘La casa de papel’ amb una col·lecció en el seu honor

14 dessuadores per a noies i nois per unir-se al Professor i la seva banda aquesta tardor

Pull & Bear se suma a febre de ‘La casa de papel’ amb una col·lecció en el seu honor
1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest divendres ‘La casa de papel’ estrena la seva cinquena i última temporada i aprofitant el furor per la famosa sèrie de Netflix Pull & Bear, la marca de moda jove del Grup Inditex, s’ha pujat a l’onada estrenant una nova col·lecció càpsula que no defraudarà els milions de fans dels lladres de granota vermella i careta daliniana.

En tons grisos, blancs i negres, vermells i beix, aquesta nova sèrie de 14 peces és unisex i es presenta amb un toc casual i ‘oversize’ que tant agrada entre els més joves. Les famoses caretes de la banda del Professor i diferents fotografies d’escenes tretes directament de la sèrie són l’estampat distintiu de les samarretes i dessuadores tipus ‘hoodie’ que es mouen en un rang de preus que va des dels 15,99 euros, fins als 29,99 euros.

D’entre tots els personatges de la sèrie creada per Álex Pina, el nom de Tokio (que interpreta Úrsula Corberó) és el més estampat en samarretes i dessuadores, si bé Lisboa, Tokio, Nairobi, Denver, Estocolmo, Helsinki, Río, Palermo, Bogotá, Marsella i Sofía també tenen cabuda en altres peces, així com la cançó que s’ha convertit en l’himne llibertari de la sèrie: ‘Bella ciao!’

Notícies relacionades

Tenint en compte que la quarta temporada va ser vista en 65 milions de llars, l’èxit d’aquesta col·lecció és esperat.

La col·lecció surt a la venda coincidint amb l’esperada estrena del Vol. I de l’última temporada de la sèrie, aquest divendres 3 de setembre. L’entrega següent arribarà just dos mesos després, el 3 de desembre.

Club d’Estil d’EL PERIÓDICO

Al Club d’Estil d’EL PERIÓDICO ens agrada estar a l’última, ens interessa la moda i la bellesa i totes les tendències en estil de vida, decoració i regals. Aquí us explicarem quin és l’últim crit al carrer i també a les xarxes socials, i us donarem trucs perquè no se us escapi res. És molt fàcil unir-se al club. Registreu-vos a Entre Tots i escriviu-nos per explicar-nos les vostres inquietuds o compartir les vostres experiències.