A Mataró

Flors al lloc de l’accident mortal d’Àlex Casademunt

  • L’accident es va produir a les 21.44 hores de dimarts passat quan el vehicle del cantant, que anava sense passatge, va col·lidir frontalment contra un autobús de línia

1
Es llegeix en minuts

El lloc on es va produir l’accident mortal del cantant Àlex Casademunt dimarts passat a la nit, ha aparegut aquest dijous al matí amb diversos rams de flors en record de l’artista, que aquest dijous serà acomiadat per familiars i amics al tanatori de Mataró.

L’accident es va produir a les 21.44 hores quan el vehicle de Casademunt, que anava sense passatge, va col·lidir frontalment contra un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus a la carretera Cirera (continuació de la Via Europa), entre les rotondes de plaça de França i plaça Gran Bretanya. Al freqüentat pont que passa sobre la ronda de Mataró (C-32) i que connecta el centre comercial Mataró Parc i l’hospital comarcal amb la localitat del Maresme on vivia el cantant. 

Notícies relacionades

Les causes de l’accident mortal que li va causar la vida al cantant de la primera edició d’‘Operación Triunfo’ estan sent investigades per la Policia Local.

Segons el comunicat, el sinistre es va produir «per un xoc frontal entre els angles esquerres d’un turisme, que circulava en sentit descendent, i un autobús de la línia 5 del servei Mataró Bus, que circulava sense passatgers en direcció a l’hospital» de la localitat.