Viral

Els millors mems de l’arribada del ròver ‘Perseverance’ a Mart aquesta nit

  • El robot buscarà signes de vida microbiana al planeta vermell

Els millors mems de l’arribada del ròver ‘Perseverance’ a Mart aquesta nit
2
Es llegeix en minuts

El robot ‘Perseverance’ de la NASA aterrarà aquest dijous, si tot va correctament, al planeta Mart. Amb l’objectiu de buscar vida microbiana i estudiar el clima i les condicions ambientals que envolten el segon planeta més petit del sistema solar, les xarxes socials s’han omplert de mems i bromes sobre l’amartizatge del ‘Perseverance’

Els millors mems sobre l’amartizatge

L’aterratge del ‘Perseverance’ al planeta vermell s’espera amb moltes ganes entre la comunitat astronòmica ja que pretén rastrejar l’existència de vida microscòpica.

Notícies relacionades

Per això, la NASA ha preparat un programa de divulgació a través del qual es podrà seguir l’amartizatge en directe des dels canals oficials habilitats per l’agència. María José Viñas, periodista que lidera el departament de comunicació en espanyol de la NASA, explica que han preparat, per primera vegada, un programa de divulgació completament en castellà.

I com era d’esperar un avenç tan important i amb tan pes a internet ha creat una gran expectació a les xarxes socials. Les etiquetes de l’esdeveniment no només s’han omplert d’usuaris desitjosos de seguir en directe l’aterratge a Mart, sinó també de mems i bromes dels quals us fem un recopilatori: