‘Streetwear’ per a dones i nens

Així és la nova línia de moda urbana del Barça

La col·lecció de peces versàtils i desenfadades, com dessuadores i ‘joggers’, està disponible a les botigues i a la plataforma d’‘e-commerce’ del FC Barcelona

La model Elisabeth Mas, l’actriu Yara Puebla, la presentadora Laia Ferrer, la cantant Beth i l’‘influencer’ Sílvia Bosch són algunes de les ambaixadores de la roba còmoda del club

Així és la nova línia de moda urbana del Barça
4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El FC Barcelona s’ha sumat a l’onada de la moda ‘comfy’, la roba còmoda no només per estar a casa, i acaba de llançar una col·lecció inspirada en la moda urbana que més es porta al carrer. En un moment en què peces com les dessuadores i els ‘joggers’ s’han convertit en una de les opcions preferides per al dia a dia, el club blaugrana proposa una nova línia de roba que s’adapta a les noves rutines gràcies a les seves peces versàtils i desenfadades, i que a més aposten per la sostenibilitat.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió no hi ha hagut col·laboració amb Nike, el gegant de l’esport mundial que vesteix el Barça. ‘Organic cotton collection’ és el nom de la nova col·lecció, que «ha sigut creada des de BLM –Barça Licensing & Merchandising– i el seu propi equip de disseny», expliquen des del club esportiu.

Per a nena, l’‘Organic Cotton Collection’ inclou samarretes amb dissenys amb un volant a la part frontal o amb un dibuix en lluentons, així com jaquetes esportives amb estampat ‘animal print’. Per a nen, la col·lecció té samarretes amb franja elàstica blaugrana a la cintura i logo del FC Barcelona o un model tricolor de formes geomètriques, entre d’altres.

Club d’Estil d’EL PERIÓDICO

En el Club d’Estil d’EL PERIÓDICO ens agrada estar a l’última, ens interessa la moda, la bellesa, la decoració i els regals. Aquí us explicarem les últimes tendències que més es porten al carrer i a les xarxes socials, i us donarem trucs perquè no se us escapi res. És molt fàcil unir-se al club. Registreu-vos a Entre Tots i escriviu-nos, explicant les vostres inquietuds o compartint les vostres experiències.