TheGrefg bat el rècord d’espectadors simultanis en un canal individual de Twitch

L’‘streamer’ murcià reuneix més de 2,5 milions de seguidors en la presentació del seu ‘skin’ de Fortnite

TheGrefg bat el rècord d’espectadors simultanis en un canal individual de Twitch
2
Es llegeix en minuts

David Cánovas Martínez, TheGrefg per a la comunitat de Twitch, ha trencat el rècord d’espectadors simultanis en un canal individual amb més de 2,5 milions durant la presentació del seu skin de Fortnite. L’anterior rècord el tenia Tyler ‘Ninja’ Blevins, que el 2018 va reunir 635.000 espectadors per seguir la seva partida amb el raper Drake. El rècord de TheGrefg és d’un canal individual i encara està lluny de les xifres que obtenen algunes empreses en les seves retransmissions. Per exemple, la presentació de la Play Station 5 va tenir un públic virtual de més de 6 milions d’espectadors.

La retransmissió de TheGrefg tenia com a temàtica la presentació de la seva col·laboració amb la sèrie Ídols de Fortnite. És una línia de personatges basats en els creadors de contingut de Fortnite més rellevants a nivell mundial. Alguns ‘streamers’ com Ninja, Lachlan Power i Loserfruit ja tenen ‘skins’ propis en aquesta sèrie. Els més de 6 milions de seguidors de TheGrefg feia gairebé un any que esperaven per veure el seu ‘skin’ a Fortnite, així que hi havia molta expectació.

El videojoc Fortnite és un autèntic èxit que continua encantant a nens, joves i a alguns dels personatges més famosos del món. Una batalla campal amb elements de fantasia que consisteix en un tots contra tots per aconseguir arribar viu fins al final. S’estima que més de 30 milions de persones juguen habitualment a Fortnite.

Com era d’esperar, The Grefg també ha sigut tendència a Twitter. La xarxa social s’ha omplert de missatges de suport de part de seguidors i companys ‘streamers’, com Ninja, a qui el murcià ha arrabassat el rècord, i Bugha. Després de finalitzar la retransmissió en directe, TheGrefg ha agraït als espectadors i fans el seu suport a l’esdeveniment virtual.

El rècord anterior

L’‘stream’ de TheGrefg ha aconseguit superar exponencialment el rècord que fins ara pertanyia al nord-americà Tyler Belvins ‘Ninja’. El 2018, el cantant Drake es va unir amb Ninja per jugar a una partida de Fortnite. En només mitja hora, la retransmissió va acumular uns 635.000 espectadors. El canal de Ninja té més de 14 milions de seguidors.

Twitch com a referència

Twitch és la plataforma internacional més gran d’emissió de videojocs en directe, adquirida el 2014 per Amazon. Aquesta platafoma digital atrau gent de tots els racons del planeta que disfruten del contingut de milers de videojugadors professionals.

Notícies relacionades

A Espanya hi ha canals de creadors de contingut digital molt exitosos com TheGrefg, AuronPlay, Biyin, Ibai i Rubius. Són alguns dels noms que se situen entre el top de ‘streamers’ dle 2020 en parla no anglesa. Segons Movistar eSports, durant l’any 2020, aquests jugadors van rebre un augment de 400.000 a 539.000 seguidors.

Aquesta plataforma ha guanyat tant èxit al nostre país que fins i tot Salvador Illa, ministre de Sanitat i candidat del PSC a les eleccions catalanes, va revelar que va rebre l’Any Nou amb la retransmissió d’Ibai Llanos a Twitch.