POLÈMICA A ENGUERA

Nacho Vidal grava un vídeo porno en un cementiri valencià

«¿Qui no ha practicat sexe en un cementiri?», es justifica l'actor

f76715a2-85be-4ada-b658-74a18e5c66db 16-9-aspect-ratio default 0

f76715a2-85be-4ada-b658-74a18e5c66db 16-9-aspect-ratio default 0

1
Es llegeix en minuts
S. Castillo

«¿Qui no ha practicat sexe en un cementiri?», amb aquesta lapidària frase va respondre l’actor Nacho Vidal als reporters del programa ‘Viva la vida’ de Telecinco que aquest cap de setmana es van acostar fins al seu domicili per preguntar-li per la mort del fotògraf José Luis Abad durant el ritual del gripau ‘Bufo’.

Tal com publica el ‘Levante’, els periodistes van localitzar Vidal a la seva casa del poble valencià d’Enguera, on van parlar amb ell per preguntar-li, diverses setmanes després, sobre l’acusació d’homicidi per la mort del fotògraf de moda. «Va ser un accident, una persona va morir...», va assegurar l’actor de cine per a adults, a més, va considerar que «munteu un sidral només perquè és Nacho Vidal la persona».

Notícies relacionades

Segons informa el programa ‘Viva la vida’, les càmeres de l’espai de televisió de les tardes del cap de setmana a Telecinco van captar Vidal conduint el seu cotxe quan «presumptament, li va ser retirat el permís de circulació per conducció temerària fa un mes». Des del programa asseguren que l’actor de cine X assegura haver realitzat un curs obligat per recuperar el permís de conduir.

Al cementiri d’Enguera

Per si fos poc, la polèmica continua perseguint Nacho Vidal. Segons els veïns d’aquesta localitat valenciana, Nacho va gravar un vídeo eròtic al cementiri del municipi. «És un deshonor», protesta un veí en les imatges del programa. «¿Qui no ha practicat sexe en un cementiri?», es justifica l’actor.