bones notícies

David Bisbal i Rosanna Zanetti, pares d'una nena que han anomenat Bianca

La parella acaba de donar la benvinguda al seu segon fill en comú, ja que ja té Matteo, un preciós nadó d'any i mig

Emocionat, el d'Almeria ha volgut agrair als seus seguidors tot el carinyo que han rebut dels seus seguidors durant tot l'embaràs

bisbal-zanetti / periodico

1
Es llegeix en minuts
Chance

Rosanna Zanetti i David Bisbal acaben de donar la benvinguda al seu segon fill en comú, una nena que, tot i que s’ha fet de pregar, ja està aquí. 

Després de diverses setmanes publicant imatges en què, presumint d’una voluminosa panxa, la model veneçolana i el cantant confessaven, expectants i emocionats, que es trobaven «comptant els dies» per al naixement de la seva petita, ja està aquí. I és que, a més de la feliç notícia, el d’Almeria ha sigut l’encarregat d’anunciar el nom que han triat per a la seva filla, Bianca.

 

Notícies relacionades

A través de dues publicacions en el seu compte d’Instagram, en què podem veure una radiant Rosanna amb la seva filla en braços poc després de la seva arribada al món, David ha presentat la seva petita, Bianca Bisbal Zanetti. Tant la mare com la nounada es troben en perfecte estat i l’artista ha confessat que «estem molt feliços i emocionats amb la nostra petita». Emocionat, el d’Almeria ha volgut agrair als seus seguidors tot el carinyo que han rebut durant tot l’embaràs.

Bianca és la segona filla de l’enamorada parella, que ja té Matteo, un preciós nadó d’un any i mig que fa les delícies dels seus famosos papes. A més, Bisbal és pare d’Ella, de deu anys, fruit de la seva relació amb Elena Tablada. Des de Chance, ens unim a les felicitacions a l’enamorada parella pel naixement de la petita, que arriba en el millor moment de la seva relació.

Temes:

David Bisbal