CAMPANYA SOLIDÀRIA VIVA GLAM

Rosalía, vermell passió, en el seu nou vídeo 'Como Alí'

Ha gravat per a la firma MAC el curt d'aquesta cançó que fins ara només havia tocat en directe a la gira de 'El mal querer'

rosaliamac

rosaliamac

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’agost passat Rosalía va llançar el seu propi pintallavis en col·laboració amb el gegant MAC Cosmetics, i es va convertir en ambaixadora de la campanya sense finalitats de lucre Viva Glam en què abans havien participat des de Sia fins a Miley Cyrus i Elton John. El mateix color vermell intens «vibrant i saturat» del seu llapis és el que tenyeix el vestit de seda, de flamenca moderna, amb què protagonitza el videoclip del tema ‘Como Alí’, cançó que la de Sant Esteve ses Rovires fins ara només havia interpretat en directe a la gira d’‘El mal querer’. Es tracta d’una de les tres lletres que van quedar fora del seu segon disc (les altres són ‘De madrugá’ i ‘Lo presiento’).

El curt està rodat en un escenari desèrtic i amb un cor de ballarines vestides com l’artista, de 26 anys, i una coreografia on prioritzen les palmes marcant el compàs. La veu de la diva, autotunejada com de costum i amb el sintetitzador de fons. Potser per això es perd algun fraseig o no es capti bé la lletra.

Perquè no hi hagi dubtes, aquí va tot el text de ‘Como Alí’

Notícies relacionades

Es tracta d’un petit clip d’un minut que forma part de la campanya publicitària i solidària de MAC. «Em sembla increïble formar part d’això, recordeu que el 100% dels beneficis es donen a organitzacions locals de cada lloc del món on es compra», ha explicat la cantant a Instagram.

Des de 1994, aquesta iniciativa ha recaptat i donat més 500 milions de dòlars (gairebé 420 milions d’euros) arreu del món. Aquest any, el total del que es recapti amb el labial de Rosalía «ajudarà a donar suport a dones i nenes, les persones afectades per la sida i (a la comunitat) LGBTQ+», informa l’empresa. 

Temes:

Rosalía