EPIDÈMIA MUNDIAL

Un client deixa una propina de 2.500 dòlars per ajudar davant del coronavirus

El caritatiu ciutadà es va gastar a Coaches Bar and Grill prop de 30 dòlars

argentina-ezeiza-coronavirus

argentina-ezeiza-coronavirus

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un generós client va deixar una propina de 2.500 dòlars a un restaurant d’Ohio (EUA) per provar de pal·liar els durs efectes que està tenint el coronavirus sobre els negocis amb el tancament forçat d’un gran nombre de locals.

El caritatiu ciutadà es va gastar a Coaches Bar and Grill prop de 30 dòlars, però va afegir una propina més de 80 vegades el valor del seu sopar «per ajudar a alleujar les pèrdues durant aquest període de tancament requerit», va dir el restaurant en una publicació a les xarxes socials, acompanyada per una foto del rebut.

El client, que segons els mitjans locals visita l’establiment amb freqüència però que va demanar romandre en l’anonimat, va deixar la propina a penes unes hores abans que entrés en efecte la prohibició de servir menjar als restaurants de l’estat d’Ohio, que només podran fer negoci amb l’entrega a domicili o menjar per emportar.

«Alguns dels empleats van començar a plorar. Ho dividiran entre 13 i els ajudarà», va dir l’empleat de Coaches Benny Leonard a l’emissora local WCMH. «Som família i passarem per això junts», va agregar.

Tancament de restaurants

Diumenge, el governador d’Ohio, Mike DeWine, va ordenar que tots els bars i restaurants tanquessin les zones comunes dels seus locals, que queden restringits al servei d’entrega a domicili a menjars per portar fins a nou avís.

Ohio és només una de les regions d’EE.UU que han imposat aquesta mesura, un país en el qual ja n’hi ha prop de 4.000 d’infectats pel virus, on s’han produït unes 70 morts.

Notícies relacionades

Nova York, l’estat amb més nombre d’infeccions als EUA, també està prenent aquestes precaucions, mentre que diumenge es va decretar a la Gran Poma el tancament de les escoles públiques, el sistema escolar més gran del país amb 1,1 milions d’alumnes.

Amb una població de més de 19 milions, l’estat de Nova York disposa d’unes 50.000 places hospitalàries, unes 3.000 de les quals en unitats de cures intensives, i actualment té al voltant d’un 80% d’ocupació. 

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

Temes:

Coronavirus