'PREM L'INTERRUPTOR'

JLo, el seu nòvio i altres de famosos, rendits a l'últim viral de TikTok

La senadora Elizabeth Warren, la model Emily Ratajkowski i la cantant Camila Cabello també s'han unit al repte 'Flip the switch'

jlotiktok

jlotiktok

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Jennifer Lopez i el seu nòvio, l’exjugador de beisbol Álex Rodríguez, estan arrasant al TikTok, la xarxa social d’amb més tirada entre els joves mil·lennistes i la Generació Z que està plantant cara a Instagram amb els seus vídeos curts de fins a un minut en què cal ballar una coreografia amb una cançó de moda. 

Després d’impactar amb la seva actuació en la Superbowl, al costat de Shakira, la diva del Bronx demostra que les seves 50 primaveres no són obstacle per marcar-se un ball amb la seva parella en l’últim ‘challenge’ de moda al TikToK, el ‘Flip the switch’ (‘Prem l’interruptor’) que fa uns dies va popularitzar la senadora nord-americana Elizabeth Warren en el programa ‘Saturday night live’ (SNL). La representant del Partit Demòcrata i excandidata presidencial es va unir a la seva ‘bessona’, la comedianta del programa Kate McKinnon, per a l’hilarant desafiament que consisteix a gravar-se amb una parella i, de cop, intercanviar-se la roba.

El vídeo es va viralitzar el cap de setmana passat, amb més de 21 milions de visites a la pàgina de Twitter de ‘SNL’, i, és clar, molts d’anònims i famosos s’han llançat a imitar la coreo viral.

‘Nonstop’, de Drake

Una de les primeres parelles de famosos a apuntar-se al ‘challenge’ van ser JLo i la seva parella, i ha sigut precisament ell qui ho ha compartit a través de les seves xarxes socials. Amb la cançó ‘Nonstop’ (2018), del raper Drake, l’artista es contorneja amb un ajustat vestit blanc mentre ell la grava davant el mirall, amb vestit i ulleres fosques. Diversos segons després, canvien les tornes i és l’esportista qui fa el mateix amb l’entallat model. Només a Instagram, els 10 segons que dura el vídeo acumula més de tres milions de reproduccions.

Notícies relacionades

Altres famosos que també s’han apuntat al ‘Flip the switch’ ha sigut la model Emily Ratajkowski, que balla amb samarreta del candidat Bernie Sanders i després amb uns calçotets amb la bandera dels EUA, i Josh Ostrovsky, més conegut com a ‘The Fat Jewish’, un famós ‘influencer’ novaiorquès, presentador de tele i escriptor. Aquest duo, que va pujar el vídeo abans, el 29 de febrer, acumula a Twitter de la maniquí més de 250.000 reproduccions.

La cantant Camila Cabello també balla al costat del seu coreògraf, Calvit Jr: «Mira, només premo l’interruptor», diu abans d’apagar els llums. Després els obre i tots dos es canvien la roba.