LLISTA DE LA REVISTA 'FORBES'

Un nen de 8 anys, el 'youtuber' que més diners ha guanyat el 2019

El canal de Ryan Kaji, obert el 2015 pels seus pares, té 23 milions de subscriptors

ryan

ryan

1
Es llegeix en minuts
Afp

El canal de Youtube que presenta el jove nord-americà Ryan Kaji, de 8 anys, ha recaptat 26 milions de dòlars (una mica més de 23 milions d’euros) en un any, segons la revista ‘Forbes’, que el col·loca en la part superior de la seva classificació de ‘youtubers’ publicada aquest dimecres.

El canal del nen, el nom real del qual és Ryan Guan, ja va ser el que més guanys va obtenir l’any passat, amb 22 milions de dòlars (gairebé 20 milions d’euros), segons ‘Forbes’ milions d’euros.

El canal ‘Ryan’s World’Ryan’s World, obert el 2015 pels pares del Ryan, que només tenia 3 anys, té 23 milions de subscriptors.

Originalment es deia ‘Ryan ToysReview’ i incloïa molts vídeos del nen obrint paquets de regals i divertint-se amb les seves noves joguines.

Alguns d’aquests vídeos han superat els 1.000 milions de visites i, en total, la cadena s’ha acostat als 35.000 milions de visites des de la seva creació, segons dades del lloc especialitzat Social Blade. El canal també ha desenvolupat el seu contingut oferint vídeos amb finalitats educatives.

Una nena de 5 anys, en tercer lloc

En la classificació establerta per ‘Forbes’, Ryan Kaji està per davant de Dude Perfect, en què un grup de texans aconsegueixen gestes improbables, com ara encistellar una pilota de bàsquet des de la part superior d’un edifici o des d’un helicòpter, amb 20 milions de dòlars (gairebé 18 milions d’euros) en ingressos.

Notícies relacionades

En el tercer esglaó del podi, un altre canal dedicat a una criatura, la russa Anastasia Radzinskaya, de només 5 anys, amb 18 milions de dòlars (una mica més de 16 milions d’euros). Els seus canals ‘Like Nastya Vlog i ‘Funny Stacy’ tenen un total de gairebé 70 milions de subscriptors a Youtube, amb vídeos en rus, anglès i espanyol.

Seguiu Extra a Facebook

Temes:

Forbes Youtubers