SEGONS LES MATEMÀTIQUES

Bella Hadid és la dona més bella del món

El cirurgià plàstic britànic Julian De Silva ha revelat un estudi sobre la bellesa femenina, que encapçala la jove 'top' nord-americana

48182400 59

48182400 59 / LOIC VENANCE (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com no podia ser de cap altra manera, la model Bella Hadid és «la dona més bella del món», segons una equació matemàtica utilitzada per un famós cirurgià plàstic britànic, Julian De Silva, en un estudi que acaba de publicitar a Instagram. El rostre de la ‘top’ nord-americana és el que ha obtingut la millor puntuació en l’equació de la ‘relació d’or’ ideada a l’Antiga Grècia i explotada més tard durant el Renaixement.

La supermodel, de 23 anys, és la que més s’acosta al 100% de l’ideal després d’una exhaustiva anàlisi que va tenir en comptela posició i forma dels seus ulls, celles, oval, llavis, nas i mandíbulaHadid ha obtingut un total d’un 94,35% en aquesta proporció àuria, el número pi de la bellesa. De Silva s’ha valgut d’un mapatge computeritzat per obtenir aquests resultats amb els rostres de belleses internacionals. És el mateix programa que també acostuma a utilitzar per planificar les operacions dels seus pacients.

Es pot destacar que la germana de la maniquí, la també famosa i de trets molt semblants Gigi Hadid, no ha aconseguit col·locar-se al ‘top 10’ elaborat pel cirurgià.

El segon lloc del rànquing de De Silva l’ocupa Beyoncé, amb un 92,44%, i la medalla de bronze se l’emporta Amber Heard, amb un 91,85%. En el cas de la cantant, els seus llavis i la forma del seu rostre són la seva millor carta, mentre que en el cas de l’actriu, els seus asos són el nas, la boca i la barbeta.

Notícies relacionades

El ‘top ten’ el completen Ariana Grande (91,81%), Taylor Swift (91,64%), Kate Moss (91,05%), Scarlett Johansson (90,91%), Natalie Portman (90,51%), Katy Perry (90,08%) i Cara Delevingne (89,99%)

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Bella Hadid