LA GERMANA DE GIGI

El costat fosc de Bella Hadid

La model mostra la seva versió més punk a la portada de la revista 'Paper'

bella-hadid

bella-hadid

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La model Bella Hadid, de 20 anys i germana de Gigi Hadid, mostra el seu costat més fosc a la revista Paper, per a la qual ha posat en actitud rebel, pròpia del punk, amb joies enormes, els llavis pintats de diferents colors i la melena decolorada de ros platí. Aquesta versió s’allunya totalment de la imatge angelical a què ens tenia acostumats. I, sobretot, de la que va oferir fa unes setmanes al Gran Palais de París, on va desfilar, igual que la seva germana, per a la firma Victoria’s Secret. «Aquell dia estava una mica nerviosa abans de sortir a la passarel·la. Però va ser una experiència molt emocionant», explica a la publicació. 

La noia es mostra, a més, molt «orgullosa» que la seva germana Gigi, un any més gran que ella, hagi sigut nomenada model de l’any pel British Fashion Council, un guardó entregat fa uns dies a l’Albert Hall de Londres en què ella també estava nominada.

Per la seva part, Gigi també l’ha felicitat per aquestes fotos i per la portada de Paper. «Bella i Fucci, donant-m’ho tot», ha escrit. Fucci és l’estilista que ha coordinat la sessió. 

Notícies relacionades

Gigi és qui porta la brillantor del cognom familiar, tot i que, després del seu pas pel passat festival de cine de Cannes, Bella ja comparteix el pes d’aquest èxit. El petit de la família, Anwar, també ha començat a fer els seus primers passos en la indústria de la moda. 

Cap dels tres germans ha sortit del no-res. Quan van arribar a l’estatus de celebritat, havien recorregut molt de camí gràcies als seus pares. Tots tres ja havien aparegut a la televisió amb la seva mare, Yolanda Hadid, en un reality titulat The real housewives of Beverly Hills. I tots tres han disfrutat d’una vida privilegiada, en un ranxo a Santa Barbara i en una mansió a Malibu, gràcies a la fortuna del seu pare, el promotor immobiliari Mohamed Hadid, que va posar en marxa aquest somni daurat des de Palestina. «Em fa mal que critiquin els meus fills per ser rics i guapos. El que són és molt treballadors», ha explicat la matriarca a la revista Paris Match. 

Temes:

Moda Bella Hadid