enigmàtica escena

¿Què li va dir Hollande a Carla Bruni en el funeral de Chirac?

La cantautora es queda perplexa després d'un comentari de l'expresident francès

zentauroepp50162882 paris  france   september 30   france out   former french pr191001163341

zentauroepp50162882 paris france september 30 france out former french pr191001163341 / Laurent Van der Stockt

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

França va viure aquest dilluns una jornada de dol en memòria de l’expresident Jacques Chirac, amb una cerimònia religiosa a l’església Saint-Sulpice de París al migdia en què van participar, a més de bona part de la classe política del país, unes 80 personalitats internacionals.

Notícies relacionades

Un dia després França continua preguntant-se sobre una escena que es va produir en el funeral i que ha donat per a tota mena de teories a les xarxes socials. El fet és que durant la cerimònia es va poder veure una estranya reacció de la cantautora i dona de l’expresident francès Nicolás Sarkozy, Carla Bruni, a un comentari del també exmàxim mandatari de la República francesa François Hollande.

En les imatges captades per les càmeres es pot veure com Hollande diu alguna cosa a l’artista, que és al seu costat esquerre, de manera discreta i aquesta gira lleugerament el seu cap i es queda perplexa, amb la boca oberta. Carla Bruni, amb els ulls ben oberts, respira profundament i es queda uns instants amb la mirada perduda. Al final del vídeo i després de 10 enigmàtics segons adreça la paraula a la persona situada a la seva esquerra. Un episodi al qual els francesos busquen ara una explicació.