PROJECTE EN POTÈNCIA

Sophie Turner, encantada amb fer de Boy George en el seu 'biopic'

L'actriu de 'Joc de trons' i 'Dark Phoenix' recull el guant llançat per la icona andrògina del pop dels 80

turner george

turner george

2
Es llegeix en minuts

L’actriu Sophie Turner ha recollit el guant del cantant Boy Geoge i ha confirmat a Twitter que estaria encantadad’interpretar-lo en el seu pròxim ‘biopic’. L’actriu britànica, de 23 anys, que interpreta Sansa Stark a Joc de trons, i a la guerrera Jean Grey, a ‘Dark Phoenix’ (de la saga X-Men), ha compartit amb els seus fans el missatge, juntament amb la notícia del portal britànic Vogue Vogue en la qual el líder de la banda ‘new wave’ dels 80 Culture Club revelava que pensava en ella perquè l’encarnés en els seus anys de joventut.

"Estic a punt", ha exclamat Turner, davant d’uns fans entusiasmats amb la idea de desafiar les normes de Hollywood a l’aconseguir que una dona fes el paper d’un home.

George Alan O'Dowd, més conegut com la icona pop andrògina Boy George (Bexley, Kent, Regne Unit, 14 de juny de 1961), ha explicat recentment que ell també tindrà la seva pròpia pel·lícula a l’estil dels films ‘Rocketman’ ‘Bohemian rhapsody’ sobre la vidad’Elton John  Freddie Mercury, respectivament, que han sigut tot un èxit de taquilla, en la qual recordarà el seu ascens a la fama i com es va convertir en tot un ídol trencador amb èxits com Karma Chameleon i Do you really want to hurt me. 

El 1986, després de molts èxits i algun fracàs, Culture Club es va separar, i George va seguir la seva carrera sol. A començaments del 2000, el cantant, músic, dissenyador i ‘dj’ va ser detingut diverses vegades i fins i tot va haver de fer treballs de neteja per a la comunitat després de ser condemnat per denunciar un fals robatori al seu domicili, i va ser condemnat a 15 mesos de presó per assetjar i segrestar un model noruec

"He tingut suggeriments interessants, una de les que més esmenten és Sophie Turner; després em diuen que ella no em pot interpretar perquè és una dona, ja ho saps, però quan jo tenia 17 anys m’hauria encantat haver-ho sigut", va explicar el cantant al programa australià de ràdio ‘Fitzy and Wippa’.

El biopic de Boy George, que es va anunciar per primera vegada el maig  passat, encara no té ni data ni títol, només ha transcendit que la seva producció podria posar-se en marxa aviat i que el guió i la direcció aniran a càrrec de Sacha Gervasi (Hitchcock o Los criminales de noviembre).

Notícies relacionades

Sobre el projecte d’una pel·lícula sobre la seva vida, George ha dit: "En la nostra professió sempre hi ha [tantes] coses que s’escriuen sobre tu que són tan ridícules, que dius 'No passa res... em fa semblar més interessant’. Dorm de cap per avall, només menja llenties... i aquesta mena de coses".

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Joc de trons