Vist a Twitter

Els millors vídeos recordats a les xarxes socials: nadons i animals triomfen a la xarxa

Una usuària ha recopilat en un fil els millors moments de Twitter en format vídeo

Pares que ballen amb els seus fills, animals que fan coses cridaneres i personatges famosos són els protagonistes

padre-hijo

padre-hijo

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Amb la crispació de les xarxes socials, de vegades s’oblida que el seu funcionament dista molt d’oposar persones. Si per a alguna cosa es van inventar Facebook, Instagram o Twitter va ser per connectar persones d’arreu del planeta i generar continguts que els posin punts en comú, emocions especials i universals. 

En aquesta línia, Twitter s’ha convertit en un camp de batalla on de tant en tant cala algun missatge diferent. Humor, amor i diferents tipus de sensacions que es manifesten sobretot a través d’imatges. Així ho ha manifestat laMaría, una usuària d’aquesta xarxa social que ha volgut fer un fil de vídeos per al record que no vol que ningú oblidi.

Qui no recorda el del pare que balla i fa riure la seva filla darrere la dutxa.

Això de pares i nadons és repetitiu. I si hi ha ball molt millor. 

Molt aplaudit va ser aquest en què pare i fill es disfressen de la pel·lícula ‘Frozen’ i ballen i canten el famós 'Let it go'.

Passem a l’humor. Aquí en una classe, amb un noi que se sorprèn fortament per la presència de qualsevol animal. La seva cara va ser un propi mem.

I si parlem d’animals hem de fer menció especial a aquests que se senten en el cos d’altres.

En tot vídeo divertit hi ha una víctima. En aquest cas, l’amic que paga les bromes dels altres. Aquí s’ha d’activar l’àudio amb més motiu.

Tornada als nadons, que sempre funcionen. Aquí un altre pare ensenyant ‘beatbox’ al seu nadó. No sabem si entén alguna cosa o el perquè d’aquesta situació, però el que és segur és que li fa gràcia.

També hi ha intervenció de personatges famosos. En aquest cas Will Smith, que preguntat per unes nenes sobre on era la seva màgia (amb referència a la pel·lícula ‘Aladdin’), ell els parla amb total tranquil·litat de com en públic ha de fer-se passar per una persona normal.

Després hi ha professors especials, com aquest de química que té els alumnes al·lucinats.

I més animals. En especial aquest gosset que balla i dona voltes.

Hi ha dives.

Més animals. Uns cuquis i d’altres no tant.

Notícies relacionades

De tant en tant hi ha espai per a la política...

Però sempre tornem als nadons.