A TAILÀNDIA

VÍDEO | Una nena cau des de l'onzè pis d'un hotel i sobreviu

Els metges i els empleats de l'hotel que van auxiliar la menor no s'expliquen com va aconseguir salvar-se

caida nia

caida nia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una nena petita tailandesa s’ha convertit en la mostra vivent que existeixen els miracles.  Ningú s’explica com va sobreviure després decaure de més de 30 metresd’altura o, més ben dit, des de l’onzè pis d’un edifici.

Tal com s’aprecia en el vídeo de vigilància i que ha sigut viralitzat a les xarxes socials, es veu la nena de 5 anys sortir de l’habitació i enfilar-se a les baranes del balcó.

La menor es va quedar penjada durant uns segons i després va caure des de l’onzè pis. Increïblement, la menor va sobreviure i amb prou feineses va fracturar una cama i un braç, per la qual cosa va ser portada immediatament a l’hospital de Bangkok, on es recupera de les lesions i de l’ensurt.

El pare de la menor, de 43 anys, va portar la seva filla a una festa de retrobament de promoció i tots dos es van quedar fins tard a l’hotel. La nena va aprofitar que el seu pare dormia per sortir de l’habitació, però no va poder tornar al dormitori perquè la porta es va tancar immediatament.

Un arbre va esmorteir la caiguda

Els metges i els empleats de l’hotel que van auxiliar la nena no s’expliquen com va sobreviure i pensen que un arbre del jardí de l’hotel va disminuir l’impacte, però fins ara ningú ha confirmat aquesta versió.

Notícies relacionades

Però el més real i sorprenent per la magnitud de la caiguda és que la nena està amb vida i ara els seus pares no la deixen sola per res del món.

Segueix a Extra  a Facebook