MÚSICA I MODA

Així és la segona col·laboració de Rosalía amb Pull&Bear

La col·lecció de vestits, granotes i caçadores d'aire esportiu i urbà surt a la venda a partir d'aquest dijous

20190507 435849 rosaliapullbeare 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Pull&Bear, la marca de moda jove del Grup Inditex, ha tornat a aliar-se amb la cantant catalana Rosalía per dissenyar una nova col·lecció de moda, que estarà a la venda a partir de dijous, 9 de maig, segons ha anunciat la firma.

D’aquesta manera, l’artista catalana, que va ser nominada a cinc Grammy Llatins i s’ha convertit en una estrella internacional, tornarà a col·laborar amb Pull&Bear després de la bona rebuda que va tenir la primera aliança, a finals de l’any passat.

Després de l’èxit global de Malamente o Pienso en tu mirá, que l’ha portat a cantar aquest any al festival de Coachella, col·laborar amb Pedro Almodóvar en la seva última pel·lícula, Dolor y gloria i a comptar amb col·laboracions internacionals com la de J. Balvin, tornen a unir-se per llançar una col·lecció càpsula més extensa que la primera i en la qual Rosalía trasllada el seu univers creatiu a la moda.

Aire urbà i esportiu

Notícies relacionades

Pull&Bear by Rosalía compta amb peces d’aire urbà i esportiu inspirades en el lifestyle de la cantant espanyola, en què destaca el denim, les plataformes, els twin sets i peces com granotes, vestits asimètrics i caçadores, i amb colors flúors grocs i roses, els prints. La cadena de moda ha indicat que amb aquesta col·laboració, que uneix música i moda, es torna a posar de manifest el valor de la nova escena creativa espanyola.

 

Temes:

Moda Rosalía