Vist a Facebook

Una hostessa agafa un nadó mentre prepara l'avió per tranquil·litzar-lo abans del vol

El vídeo, viral a Facebook, mostra la petita Brittan de 19 mesos llançant petons a la resta de passatgers

L'assistent de l'aerolínia Southwest va voler que la mare s'acomodés abans de viatjar mentre ella tranquil·litzava el nadó

azafata-1

azafata-1

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Els nadons són probablement els que més pateixen durant els vols, especialment si són llargs. Molts cops hem vist queixes de viatgers per la presència dels petits, i maniobres diferents per entretenir-los durant el viatge, coml’entrega d’un ‘kit’ amb taps.

Però el que ha sorprès és l’últim viral, en el qual una hostessa decideix agafar directament un nadó en braços mentre prepara l’avió per a l’enlairament, dient-li coses per entretenir-lo en els instants previs a posar l’operatiu en marxa.

Es tracta d’una assistent de vol de Southwest, que va cridar l’atenció a nombrosos passatgers que van decidir gravar l’escena.

Savannah Blum, mestra, viatjava a Texas per veure la seva família, però en la tornada la seva filla Brittan, de 19 mesos, no havia aconseguit adormir-se en una escala, i per això estava inquieta. Afortunadament es va trobar amb aquesta treballadora, que des del primer moment li va anunciar que estaria disponible durant tot el vol . 

Notícies relacionades

Això va fer a Las Vegas, on va dir a la seva mare que s’assegués tranquil·lament, que ella s’encarregava de tranquil·litzar-la. En el vídeo, es veu com camina amb ella pel passadís mentre va tancant els compartiments superiors per a les maletes. 

Al final del vídeo, el mateix nadó comença a llançar petons als diferents viatgers