¿PERILLA LA GIRA?

Mel B confessa la seva nit de passió amb Geri Hallywell

«Em matarà per dir-ho perquè ara té una vida luxosa a la seva casa de camp amb el seu marit, simplement va passar», ha explicat

Sigers Mel B, Geri Halliwell, Emma Bunton and Mel C attending the World Premiere of  Spice Girl :  Viva Forever!  in London.

Sigers Mel B, Geri Halliwell, Emma Bunton and Mel C attending the World Premiere of Spice Girl : Viva Forever! in London. / Matt Crossick (©GTRESONLINE)

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Després de 25 anys de rumors i quan falten pocs mesos perquè tornin a sortir altre cop de gira (sense Victoria Beckham)Mel B ha fet públic que va tenir una trobada lèsbica amb la seva companya Geri Halliwell als 90, quan les Spice Girls es van llançar a la conquesta del món. 

Mel B, també coneguda com la Scary Spice, ha fet aquesta confessió durant una entrevista amb Piers Morgan, de la que se n’ha fet ressòThe Mail on Sunday. A la xerrada per al programa Life Stories (ITV), Morgan va al gra i li pregunta a la cantant si alguna vegada va mantenir relacions sexuals amb la seva companya: “Sí, totes dormíem al mateix llit, però ficar-se al llit d’aquesta manera no va ser una cosa que féssim totes”.

Quan el periodista li va demanar que aclarís si “va jeure d’aquesta manera” amb Halliwell (la Spice pèl-roja, i des del 2015 feliçment casada amb el patró de la Fórmula 1 Christian Horner), Mel B va contestar que sí: “Em matarà per dir-ho perquè ara té una vida luxosa a la seva casa de camp amb el seu marit, però és un fet. Simplement va passar. Ens en vam riure, i ja està”

Només una vegada

El periodista va voler saber amb quina freqüència es van ficar al llit, però Melanie Brown (43 anys) el va tallar: “Atureu-vos, pervertits, només va passar una vegada”. “I espero que quan li facin aquesta pregunta a Geri (46), que tant de bo que sigui ben aviat, no ho negui perquè va ser una cosa divertida”.

The Sun calcula que l’esmentada trobada sexual va poder haver tingut lloc a mitjans dels 90, quan les Spice se’n van anar a viure juntes a una casa a Maidenhead (Anglaterra). El mateix tabloide també explica que just després de gravar l’entrevista amb Morgan, Mel B va entrar en pànic i va trucar la seva companya per disculpar-se. “La gira és d’aquí dos mesos i no volien que res la pogués comprometre, perquè hi havia una por real que el marit de Geri s’empipés i hi hagués problemes seriosos”, ha explicat una font a The Sun sobre Christian Horner, l’expilot i director de l’escuderiaRed Bull, amb qui Geri es va casar fa quatre anys.

Melanie ChisholmMel C (45), que estava entre el públic mentre es gravava l’entrevista divendres passat a la nit, va contestar amb sorpresa: “Tot això és nou per a mi”. (Glups)

Passat de sexe i drogues

Mel B, que es va divorciar del productor de cine Stephen Belafonte el 2017 després d’un matrimoni turbulent que va durar una dècada, ha explicat recentment la seva vida caòtica de sexe i drogues a l’autobiografia Brutally Honest. De sobres és coneguda la relació tibant amb Geri des de fa anys. El 1998 ja es deia que totes dues tenien moltes discussions per culpa del vestuari, una cosa que ara torna a ser una font de conflicte, amb la nova gira, perquè la pèl-roja del grup no està d’acord que rescatin del bagul dels records els minúsculs conjunts que vestien als 90, quan tenien vint anys.

Pel que sembla la nit amb Geri no ha sigut l’única experiència lèsbica de Mel B, que s’ha casat dues vegades i és mare de tres fills. Al mateix programa de televisió va explicar: “T’enamores de qui t’enamores. Simplement no tinc cap preferència”. "Vaig tenir una gran experiència amb una dona durant cinc anys i això em va mostrar que per aquesta banda hi ha altres opcions”, li va dir a Morgan.

Notícies relacionades

Les Spice Girls van vendre 85 milions de discos fins que es van separar el 2000, si bé la seva última actuació va ser el 2012, a la cerimònia de cloenda dels Jocs Olímpics. Van arribar a col·locar nou singles al número 1, el més famós, el Wannabe (96).

La seva gira per Irlanda i el Regne Unit –amb entrades esgotades, segons el Daily Mail– comença a Dublín el 24 de maig vinent. Queden poques setmanes per saber si la confessió de Mel B malmetrà o no amb els somnis de milers de fans, avui de quaranta anys, ansiosos per veure un altre cop les Spice sobre l’escenari.