A ARIZONA

Arrestada una mare per haver torturat els seus set fills adoptius per triomfar a Youtube

Machelle Hackney els feia gravar la sèrie 'Aventures fantàstiques' i si s'oblidaven els textos els colpejava, els deixava sense aigua o els ruixava amb gas pebre

Miley Cyrus arrives on the red carpet at the MTV Video Music Awards (VMA), August 30, 2015 at the Microsoft Theater in Los Angeles, California.            AFP PHOTO/Mark RALSTON

Miley Cyrus arrives on the red carpet at the MTV Video Music Awards (VMA), August 30, 2015 at the Microsoft Theater in Los Angeles, California. AFP PHOTO/Mark RALSTON / MARK RALSTON (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona d’Arizona (EUA) que tenia el seu canal de Youtube amb milers de subscripcions va ser arrestada per maltractament i abús físic als seus set fills adoptats, als quals obligava a actuar.

Machelle Hackney, de 48 anys, va ser detinguda després que agents de la policia del comtat de Maricopa descobrissin, alertats per la filla biològica de la dona, que tenia diversos nens tancats en armaris, deshidratats i desnodrits, com a conseqüència dels càstigs que la dona els imposava, entre d’altres raons, per oblidar els seus textos de diàleg o no actuar segons les seves instruccions.

Els menors van dir als oficials de policia que havien sigut ruixats amb gas pebre, colpejats, obligats a prendre banys de gel i que van ser tancats durant dies en un armari sense menjar, aigua o accés a un lavabo.

Deshidratació extrema

Els menors li van dir a la policia que tenien set i gana. Mentre els oficials parlaven amb un dels nens, aquest es va beure tres ampolles d’aigua en només 20 minuts mentre els relatava com Hackney els havia ruixat amb gas pebre en nombroses ocasions, segons l’informe policial.

El Departament de Serveis per a Nens (DCS, per les seves sigles en anglès) es va fer càrrec de la custòdia de Hackney.

Quan la policia va registrar la casa van trobar dues llaunes de gas pebre a l’habitació de la mare adoptiva, un armari amb un forrellat de seguretat i una habitació sense finestres, amb mobles, mantes, roba i joguines a dins.

Els nens li van dir al DCS que la dona els va treure de l’escola perquè gravessin la sèrie Aventures fantàstiques, que difonia al seu canal de Youtube, alguns vídeos dels quals tenen milions de visionaments. Youtube ha cancel·lat el compte, si bé alguns vídeos es poden veure en altres comptes, com la d’aquest usuari (PrickyJob), que va pujar el vídeo el 15 de febrer del 2019:

Notícies relacionades

Els nens van assegurar que no havien anat a l’escola des de feia anys.

Segueix Extra  a Facebook