Als Estats Units

Un home desatén els bombers i arrisca la seva vida per salvar el seu gos d'un incendi

El José, de San Diego (Califòrnia), no va fer cas a les advertències dels serveis d'emergència i va recuperar l'animal

weimaraner-1381186 1920

weimaraner-1381186 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Amb la casa en flames, totes les seves pertinences a dins i tota la seva vida passar per davant, José Guzmán només va pensar en el seu gos. Aquest home del comtat de San Diego (Califòrnia) no va dubtar ni un moment a esquivar els bombers que intentaven reduir el mal a la seva vivenda i salvar la vida de la seva mascota. 

El vídeo, que s’ha fet viral a les xarxes socials, mostra com es fa un forat entre les mànegues dels bombers, que el criden alertant del perill del que està fent, i s’introdueix a casa seva a tota velocitat. 

Té un moment de dubte, per les complicacions d’entrar entre les flames, i intercanvia algunes paraules amb els presents, que entenen el seu acte com una bogeria que posa en risc la seva vida

Notícies relacionades

Uns segons després, el gos apareix entre les flames amb José darrere, qui es mira el braç amb clars gestos de dolor mentre els serveis d’emergències pregunten si està ferit i s’ofereixen a ajudar-lo. Afortunadament, tots dos en van sortir il·lesos. 

A través de pàgines d’ajuda, ràpidament milers de persones han ofert donacions per recuperar la casa de José, que ja ha rebut uns 75.000 euros. 

Temes:

Gossos Incendis