DESPRÉS DE LA PICABARALLA A TWITTER

L'hilarant relat en antena de Quequé sobre l'atac de Rahola

El còmic explica el seu «calvari»: «ara soc fatxa a Catalunya i roig a la resta d'Espanya»

pilar-rahola-queque

pilar-rahola-queque

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quequé ha relatat al programa  ‘La Vida Moderna’ (SER) el seu “calvari” a les xarxes després de la topada a Twitter amb Pilar Rahola. “Els ‘indepes’ de Catalunya ficant-me en embolics. Si soc de Salamanca, quina necessitat... ¡Si m’és igual! ¡Si jo vull que hi hagi un referèndum!”, ha relatat de forma dramatitzada, entre rialles.

El còmic lamenta, amb molta sorna, que a partir d’ara serà considerat “fatxa a Catalunya i roig a la resta Espanya”, i insinua que l’han convidat a ‘La Sexta Noche’ per comentar aquesta picabaralla virtual però que no hi vol anar.

Notícies relacionades

Tot va començar aquest dimarts quan Rahola, col·laboradora habitual de TV-3, va criticar el guió de Quequé a ‘Loco Mundo’ (Movistar), en què qualificava el president de la Generalitat, Quim Torra, de xenòfob, un comentari que va provocar les rialles del públic. “Un càrrec que diu que els espanyols només saben espoliar... Esclar que sí, i els musulmans són tots de l’Isis i els espanyols tots de la Gürtel”, va afegir.  La resposta de Rahola va ser contundent: “I aquests van de progres. ¡Quin fàstic de gentussa!”, va dir. “I aquests van de progres. ¡Quin fàstic de gentussa!”,

El còmic va respondre el tuit amb un escarit ‘La PROMOSIÓ’, però al programa de ràdio dirigit per David Broncano ha aprofitat per comentar-ho i tancar el tema. “Si és que em sua la.... Si és que a mi m’és igual. Quina mandra”, ha dit.