A San Francisco

Busquen una parella per viure en una illa per 110.000 euros

Han de treballar mantenint el far i atenent els visitants del ferri

Tot i que sona paradisíac, requereix cuinar, netejar i organitzar les instal·lacions

whatsapp-image-2019-01-09-at-105203

whatsapp-image-2019-01-09-at-105203

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Vistes al mar, vida tranquil·la i amb dos únics requisits: pilotar un barco i portar un 'bed and breakfast'. 110.000 euros anuals esperen a la parella que s’atreveixi a un canvi radical de vida i s’instal·li en aquest far.

Segons publica The San Francisco Chronicle, es busquen llogaters per a l’East Brother Light Station, un far que funciona a la badia de San Francisco des del 1873.

Però tot i que sona paradisíac, els propietaris adverteixen que mantenir el lloc requereix esforç. Així ho adverteix un d’ells, Jillian Meeker, que assenyala que s’ha d’estar disposat a cuinar, netejar, servir els clients i –el requisit més complicat– pilotar un petit barco que requereix llicència de la guarda costanera nord-americana. 

Notícies relacionades

Segons la publicació, aquesta feina demana planificació i organització, però qualsevol persona pot adaptar-s’hi amb esforç, ja que s’ha de cobrir pràcticament tot el dia. 

Entre les tasques organitzades hi ha rentar la roba, anar a comprar i fer el manteniment de les instal·lacions de dilluns a dimecres. Els caps de setmana s’ha d’atendre els visitants del ferri i preparar-los el sopar i l’esmorzar, així com netejar-ho tot per a unes 10 persones.