Aquestes són les notícies més llegides del 2018

El cas del nen Gabriel, 'La manada', el 21-D o el feminisme són algunes de les temàtiques que més visites han rebut en elperiodico.com

undefined42447380 valencia 8 3 2018  sociedad  huelga feminista del 8 m  miles181205130200

undefined42447380 valencia 8 3 2018 sociedad huelga feminista del 8 m miles181205130200 / Miguel Lorenzo

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cas del nen Gabriel, el judici als membres de ‘La manada’, el màster de Cristina Cifuentes, les cobertures d’informació política en directe, els fenòmens astronòmics o les reivindicacions feministes, han sigut alguns dels temes que més visites han rebut al web de EL PERIÓDICO. 

Actualitat

Amb diferència, les notícies que més interès han despertat entre els lectors de la versió digital d’aquest diari han sigut les cròniques d’actualitat delscasos més polèmics d’aquest any. 

La història de la desaparició del nen Gabriel, la detenció d’Ana Julia Quezada i el perfil de l’assassina confessa van ser les notícies més consultades, seguides de les cròniques del procés judicial del cas de ‘La manada’ ‘La manada’ i la transcripció de la declaració del líder davant del jutge.

Política

En política les informacions estrella han sigut les cobertures en directe d’alguns dels moments polítics més importants de l’any. El seguiment en directe del primer aniversari de l’1-O, la retransmissió de la moció de censura a Mariano Rajoy o la polèmica celebració del Consell de Ministres el passat 21-D a Barcelona van ser alguns dels articles més llegits d’aquest any.

Malgrat el bon acolliment d’aquests seguiments a temps real, una altra de les peces més vistes del 2018 va ser una relacionada amb el sonat ‘cas màster’ de cristina Cifuentes

Societat

Més enllà dels seguiments de judicis i tribunals, l’interès de la societat ha girat entorn de la temàtica de l’any: el feminisme. Una de les peces més llegides d’aquest 2018 ha sigut una peça informativa en què s’explicava l’origen del feminisme a partir d’una crònica històrica del que va passar el 8 de març de 1857 i del que va sorgir el germen de l’actual moviment feminista. 

En relació amb aquesta mateixa temàtica, una altra de les peces més visitades va ser una recopilació de les 20 millors frases i imatges per desitjar un Feliç Dia Internacional de la Dona 2018, i cròniques de les manifestacions i concentracions que van tenir lloc a tot Espanya. 

Ciència i medi ambient

En relació amb les informacions més científiques i d’investigació, les publicacions més vistes han correspost alsfenòmens astronòmics més esperats de l’any, com la lluna vermella, la superlluna o la pluja de Perseids. En aquest sentit, els articles més consultats han sigut els millors horaris i ubicacions per poder contemplar-los i fotografiar-los, i, a posteriori, les impressionants galeries fotogràfiques. 

Més enllà dels esdeveniments astronòmics, els reportatges d’investigació de EL PERIÓDICO sobre les pseudociències, les teràpies alternatives i l’homeopatia i la mort de Stephen Hawking van ser les següents informacions més consultades.

Internacional

El tema que més interès va despertar entre els lectors de EL PERIÓDICO online aquest 2018 va ser el rescat dels nens tailandesos d’un equip de futbol atrapats en una cova durant més d’una setmana. En concret, va ser la peça de seguiment en directe la que més persones van visitar durant l’any. 

D’altra banda, el segon article més llegit de l’actualitat internacional va ser la polèmica revelació de l’affaire entre l’actriu porno Stormy Daniels i l’actual president dels Estats Units, Donald Trump

Economia

Un altre dels temes que han despertat més interès en els lectors ‘online’ de EL PERIÓDICO va ser la guia per fer i confirmar l’esborrany de la Renda. L’article, que ha sigut el que més visites ha concentrat d’aquesta temàtica oferia una útil guia per poder dur a terme aquest tràmit. 

D’altra banda, una altra de les notícies econòmiques més llegides, va ser, amb diferència, la crònica sobrel’aprovació dels pressupostos del PSOE, sis mesos després de l’inici de l’exercici polític. 

Lleure i cultura

El rànquing d’informacions culturals més llegides l’encapçala un perfil de la icònica escriptora anglesa Virginia Woolf, considerada una de les figures literàries més importants del segle XX i una de les veus més influents del feminisme modern. 

Notícies relacionades

Després de la seva biografia, les informacions més consultades són els articles periòdics de recomanacions de llibres, sèries i pel·lícules per als lectors basats en les últimes tendències del mercat i el panorama cultural.  

Esports

L’actualitat esportiva de l’any que més va interessar als lectors de EL PERIÓDICO ‘online’ va ser el fitxatge de Lopetegui. En concret, la informació més consultada va ser l’explicació de si la Federació podia expulsar el Madrid per la vulneració dels estatuts. D’altra banda, les cobertures en directe dels partits de Lliga, Champions i el Mundial s’han constituït a dalt de tot del rànquing de visites de l’any 2018. 

Temes:

Internet