VÍDEO A YOUTUBE

Spacey recorre al seu personatge de Frank Underwood després d'una nova acusació d'abusos

"¿No deuríeu treure conclusions precipitades sense fets, no?", exposa després de conèixer-se la decisió de la Fiscalia nord-americana

videoplayback / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor nord-americà Kevin Spacey ha publicat un vídeo a YouTube en el qual, simulant ser Frank Underwood, el personatge protagonista de la sèrie de Netflix 'House of Cards', diu: "Ja sé què voleu, voleu que torni. "¿No deuríeu treure conclusions precipitades sense fets, no?”

L’intèrpret, que ha titulat la gravació com "Let me be Frank" ("Deixeu-me ser Frank", el personatge de ‘House of cards’, però que també significa "Deixeu-me ser franc, sincer"), afegeix: "Us prometo una cosa: si no he pagat el preu de les coses que tots sabem que he fet, us asseguro que no pagaré el preu de les coses que no he fet".

L’actor acaba dient que "aviat se sabrà tota la veritat". I, ambiguament, pregunta: "Ara que ho penso... Mai m’heu vist morir, ¿no?"

Compareixença el 7 de gener

Spacey ha sigut acusat aquest dilluns per la Fiscalia nord-americana d’abusar sexualment d’un noi de 18 anys en un bar de Nantucket, a Massachusetts (EUA), fa dos anys.

D’acord amb l’escrit del fiscal de districte Michael O'Keefe, Spacey haurà de comparèixer el pròxim 7 de gener per càrrecs d’assalt indecent i agressió contra un menor.

La periodista de la televisió de Boston Heather Unruh va acusar Spacey el novembre de l’any passat d’abusar del seu fill de 18 anysHeather Unruh en un bar de Nantucket el juliol del 2016. "Li va comprar una beguda després d’una altra i, quan va estar borratxo, el va agredir sexualment", va denunciar en una roda de premsa.

Primera acusació

L’any passat, el també actor Anthony Rapp va revelar que va ser víctima d’abusos sexuals per part de SpaceyAnthony Rapp en una festa celebrada el 1986. Spacey va reconèixer que va tenir una conducta inapropiada i va demanar perdó. Des d’aleshores, més de 30 homes han assegurat haver sigut víctimes de Spacey.

Aquestes denúncies han frenat la carrera de Spacey, guardonat amb l’Oscar a millor actor l’any 2000 per ‘American Beauty’. Així, les seves escenes van ser eliminades de la pel·lícula 'Tots els diners del món’ i Netflix va prescindir d’ell per a la nova temporada de 'House of Cards'.

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades