ESPECTACLE BENÈFIC

La Fundació Finestrella i la seva ajuda a les persones amb discapacitat intel·lectual

'Els nostres campions', dirigit per Marcel Gorgori, compta amb la interpretació de diversos fragments de prestigioses òperes

zentauroepp46041059 barcelona  barcelon s  27 11 2018  gente   la fundaci  fines181127132529

zentauroepp46041059 barcelona barcelon s 27 11 2018 gente la fundaci fines181127132529 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

La Fundació Finestrella ha celebrat aquest dilluns 26 de novembre el seu espectacle benèfic a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual. Sota el lema 'Saber aprofitar el que cada persona té és guanyar'Marcel Gorgori ha sigut creador, director i presentador de la representació que s’ha posat en escena a l’auditori Axa de Barcelona a les 20 h.

L’objectiu de l’espectacle és demostrar que "tots podem ser campions" i per a això es barreja l’òpera amb un altre tipus de disciplines. El concert benèfic ha sigut capaç de fer disfrutar un públic que, amb la compra de la seva entrada al preu de 50 €, ha col·laborat amb una gran causa: millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. També existia la possibilitat de col·laborar mitjançant una donació bancària.

Notícies relacionades

En l’espectacle s’han interpretat fragments de les famoses òperes 'Rigoletto' (Giuseppe Verdi), 'Els pescadors de perles’(Georges Bizet), 'La filla del regiment’(Gaetano Donizetti) o 'Les noces de Fígaro' i 'La flauta màgica', totes dues de Wolfgang Amadeus Mozart. L’elenc d’intèrprets de les obres ha sigut el format per Carles Pachón (baríton), Carles Cosías (tenor), Isabel Gaudí (soprano) i Josep Buforn (pianista).

La Fundació Finestrella es va crear l’any 1975 gràcies a l’associació d’un grup de famílies preocupades per l’educació i benestar dels seus fills amb discapacitat intel·lectual, davant dels pocs recursos oferts pels serveis públics de l’època. Actualment el centre compta amb més de 40 anys d’experiència i seu a Esplugues de Llobregat, on atén i assessora prop de 80 famílies amb activitats com tallers ocupacionals, de lleure, esportives, teràpies i fent la funció de residència.

Temes:

Òpera