Premis FAGEM

Un centre de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual, empresa de l'any al Maresme

El CEO de la Fundació Maresme té 270 treballadors de sectors com ara la jardineria, la neteja, la recollida de residus, l'horta, els manipulats i l'artesania

fundaci-maresme3 resize

fundaci-maresme3 resize

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Centre Especial d’Ocupació (CEO) del Maresme ha rebut el premi FAGEM 2018 en la trajectòria empresarial, el màxim guardó de la nit de l’empresariat que celebra anualment la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM).

El CEO del Maresme treballa des de fa més de 30 anys per a la inclusió laboral de persones amb algun grau de discapacitat intel·lectual i actualment compta amb una plantilla de més de 270 treballadors, dels quals un 75% són persones amb alguna discapacitat. L’empresa ofereix serveis professionals en sectors com la jardineria, la neteja, la recollida i gestió de residus, l’horta i apicultura, els manipulats i l’artesania.

Notícies relacionades

L’empresariat maresmenc també va premiar la impulsora de l’espai de criança respectuosa Mima'm, Núria Alsina, com a jove empresària de l’any a la comarca. El 2011 va obrir el seu centre a Sant Andreu de Llavaneres i actualment compta també amb un espai a Mataró. El guardó a la dona empresària va ser per a Francina Bigorra, de la cotilleria Fransi, un comerç amb 53 anys d’història a la capital del Maresme.

Més notícies de Mataró