Feminisme

Paula Echevarría, contra les feministes: "Em van lapidar i em van atacar brutalment"

L'actriu va ser criticada a les xarxes per unes declaracions contra el feminisme: "Em van atacar brutalment i es diuen feministes"

lmmarco44572979 gente paula echevarria  instagram180807170822

lmmarco44572979 gente paula echevarria instagram180807170822

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Paula Echevarría no deixa indiferent ningú. Les seves declaracions, la seva manera de vestir i fins i tot la seva forma de vida són qüestionades constantment a través de les xarxes socials, especialment des del moviment feminista després que ella negués la necessitat de reivindicar les dones. 

Des que el 2017 va afirmar que no s’havia de ser "ni feminista ni masclista", la relació de l’actriu amb el feminisme ha anat de mal en pitjor. En un acte a Madrid, assegurava que no s’havia d’anar a les barricades tota l’estona. "Ja no tenim res a demostrar. Tothom sap que ens valem per nosaltres mateixes", deia. Els extrems mai són bons ni per un costat ni per l’altre". 

Aquestes declaracions van generar una gran polèmica, i Echevarría va ser durament criticada per això a través de les xarxes socials. D’aquells dies parla ara l’actriu de molt ressentiment. En una entrevista amb ‘El País’, assegura que va ser "lapidada". 

"Les xarxes són plenes de feministes abanderades que són les primeres que et posen a parir si portes la faldilla curta o llarga", lamenta. "Són les primeres que tiren pedres a altres dones. Em van atacar brutalment, em van lapidar, i es diuen feministes". Ella, assegura, mai entraria a "destrossar" cap altra dona a través de les xarxes socials.

En l’entrevista també nega que alguna vegada s’hagi sentit assetjada sexualment i posa en qüestió el moviment #MeToo. "¿Això de Hollywood?", pregunta. "Crec que s’ha avançat bastant, però també crec que es guanya més en tots els terrenys des de la no polèmica que des de la polèmica".

Notícies relacionades

Sobre com contribueix a la igualtat, assegura que en el seu dia a dia ho fa sent independent i treballadora: "Lluitant per la meva filla, per la meva família, i recolzant sempre les dones". 

Respecte a les crítiques que rep per la seva manera de vestir, Paula Echevarría lamenta que li qüestionin la roba. "Les feministes em posen a parir dient: ¿On vas així vestida?, ¿et creus que tens 15 anys?, i després segur que es manifestaran. Jo mai faria això. Una dona sempre va bé", conclou.