Vist a Facebook

Acomiadat el treballador d'un local després d'abocar una gerra d'aigua freda a un captaire que dormia

El jove estava sobre una taula mentre carregava el mòbil

Un vídeo viral a Facebook mostra les rialles dels treballadors al despertar-lo amb aigua

mendigo

mendigo

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"¿Vols dormir?", li pregunten repetides vegades. Ell, Jeremy Dufresne, s’acomoda sobre una taula del Dunkin' Donuts de Syracuse (Nova York) mentre carrega el mòbil. Però als treballadors sembla que no els agrada, i decideixen abocar-li una gerra d’aigua per despertar-lo mentre el graven per pujar-ho a les xarxes socials.

Segons ‘Syracuse.com’, el Jeremy era un captaire que aconseguia menjar al Centre Samarità de North Salina Street i dormia als locals on podia, en què aprofitava per entrar en calor i carregar un telèfon. 

Els fets es van produir cap a les 20.30 h, amb el local pràcticament buit. El treballador, a més de tirar-li aigua, li retreu que passi per allà ocasionalment, quan li han dit en repetides ocasions que no volen que molesti els clients. "Vaig agafar les meves coses i me’n vaig anar", va dir el noi, que va voler distingir entre el tracte d’aquest treballador i la resta, que sí que li donaven menjar i begudes. 

Notícies relacionades

El noi té esquizofrènia, segons explica la seva família en aquest diari nord-americà, així que prefereix ser al carrer, malgrat comptar amb l’ajuda de la família. Li agrada estar sol, diu. 

El vídeo va ser compartit per Samuel Breazeale a Facebook, on va sol·licitar ajuda per trobar el Jeremy, donar-li roba, menjar o el que necessités. Ho va aconseguir gràcies a una recerca pública i van trobar la seva mare, per tant, ja no és necessari que torni a descansar a la nit en aquesta famosa franquícia.