Vist a Facebook

Una parella andalusa transforma el seu casament en un capítol de 'Joc de trons'

L'Anabel i l'Antonio es van casar a Jerez disfressats dels personatges de la sèrie

boda

boda

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Espases amunt i dins música. Concretament la famosa sintonia de ‘Joc de trons’, una banda sonora que ha sonat al cap de milions de seguidors a tot el món i que no podia faltar a la boda d’aquesta parella de Jerez ambientada en la sèrie. 

Ella, com Khaleesi i Daenerys Targaryen, La Primera del seu Nom, La que no Crema, Mare de Dracs i totes les altres coses. Ell, com a Rei dels Set Regnes. Tots dos vestits de blanc i entre crits d’"olé" dels seus familiars. 

Va passar el cap de setmana passat a Jerez, on l’Anabel i l’Antonio es van donar el “sí, vull” en un ambient especial. Ells entraven al local per sota de les espases dels seus familiars i amics, també vestits per a l’ocasió. 

Notícies relacionades

"Llarga vida al rei i la reina. Aixequeu-vos i alceu les copes", diu una dona en un vídeo publicat per Jerez Televisión. "Com el meu nom indica, sempre he apostat per aquest amor i perquè aquest final arribaria", deia una altra convidada demanant un brindis. Després d’una llarga i bonica celebració, els nuvis abandonaven el lloc acompanyats per desenes de persones que portaven espelmes. 

La mateixa núvia afegia un comentari. "M’encanta ser diferent", diu. "Perquè tots ho som d’una manera o d’una altra (per sort) i ens reprimim pel què diran. Ho vaig fer perquè soc fan de la sèrie, perquè m’agrada sortir de la convencionalitat i PERQUÈ EM DONA LA GANA, sense importar-me fins i tot l’opinió de la meva gent més directa, així que us convido a ser diferents i a ser feliços de la manera que vulgueu ser-ho sense importar-vos l’opinió aliena. GRÀCIES PER COMPARTIR UN DELS MILLORS DIES DE LA MEVA VIDA", concloïa.