Vídeo viral a Twitter

La inesperada resposta d'un ciutadà sobre si entregaria els diners a l'apuntar-lo amb una pistola

"No l'hi dono, perquè no tinc ganes de continuar vivint", diu al periodista

tv

tv

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

El directe en televisió és molt sucós, tan sucós que la història és plena de grans herois anònims que han provocat les rialles de milers de ciutadans a través de les xarxes socials. 

La màgia de l’últim protagonista era inesperada pel tema en qüestió. El reporter es trobava fent una connexió després d’un robatori al carrer Goya de Madrid, un atracament amb una pistola de joguina, quan va voler temptejar quina seria la reacció de la gent al veure’s en una situació així. 

Ell va tenir tota la bona intenció i va intentar cercar la primera resposta al mateix carrer, parant un senyor de manera aleatòria. "Imagini’s que jo ara mateix l’apunto amb aquesta pistola i li dic que em doni tots els diners que té. ¿Què faria?"

El més normal davant d’aquesta situació pot ser abaixar les orelles, entregar els diners, aixecar les mans, plorar, sortir corrents o fins i tot orinar-se a sobre. Algun valent fins i tot lluitaria pels seus diners i la seva vida, enfrontant-se a l’atracador. Però dins d’aquestes respostes probables no es trobava aquest home. 

Notícies relacionades

Davant de la cara d’incredulitat del periodista, l’home diu contundent: "Res, no l’hi dono". ¿Per què? "Perquè no tinc ganes de continuar vivint".

El vídeo ja s’ha fet viral a Twitter, en què acumula milers de RT i favorits en només unes quantes hores.