Vist a Twitter

El sorprenent salt d'un gat des de la façana d'un edifici del qual surt il·lès

El vídeo d'aquest gat negre s'ha fet viral per la tensió que va generar en vista del perill i l'espectacular salt amb què va concloure l'escena

gatete

gatete

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

No es veia tanta expectació en el món animal des de l’os rentador que va tenir un veïnat sencer pendent de les seves aventures per les teulades de grans edificis.

Aquesta vegada el protagonista és un gat que ve a demostrar que aquests animals tenen set vides, perquè qualsevol altre no hauria sortit triomfal de la tremenda caiguda des d’un setè pis.

El gat escalava per la façana d’un gran edifici en vista de la incredulitat de desenes de persones, que en moments de gran tensió gravaven la sorprenent escena.

Notícies relacionades

Quan semblava estar segur, agafat amb les ungles a la paret, el gat veu que no hi ha gaires opcions de sortir viu pujant encara més, i decideix dràsticament un canvi de direcció. Es llança a terra en un salt espectacular.

El gat negre es llança des de l’altura d’un setè pis i surt il·lès. El vídeo s’ha fet viral pel sorprenent d’aquest salt i com automàticament, tot just caure,  surt corrents sense la mínima rascada.