Gesta viral

L'os rentador que va escalar un gratacel i va mantenir en suspens els seus seguidors durant 20 hores

Va fer un petit descans quan li quedaven dues plantes per arribar a l'objectiu.

mapache

mapache

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

No hi havia tanta expectació al món dels superherois des de ‘Batman vs Superman’. Dimarts passat, totes les mirades tuitaires es fixaven en l’etiqueta #mprraccoon. A través d’aquesta, milers de persones seguien les aventuresd’un os rentador que s’havia entossudit a pujar el gratacel St. Paul de Minnesota (Estats Units). Una divertida història que va començar amb admiració cap a la gesta però que aviat es va convertir en angoixa. ¿Per què ho fa? ¿Cap a on es dirigeix? ¿Pot caure?

Tot començava amb aquesta veu d’alerta. L’animaló feia dos dies que estava a l’ampit d’un edifici, sense menjar ni beure. Semblava haver fallat en la missió de caçar en algun niu d’ocell. Ara, tenia cara de buscar un rescat.

Però era exactament al contrari. L’aventura va començar a l’escapar-se per la teulada d’un edifici petit, de dues plantes. Allà ja apuntava maneres, i el seu seguiment començava a convertir-se en viral.

¿Quin era el seu objectiu? Ja ho sabem tot sobre ell, el Gran Germà dels ossos rentadors estava activat. Diversos membres de seguretat de l’edifici li van oferir una post de fusta per la qual lliscar per escapar-se d’allà. Però ell tenia altres plans: anar-se’n cap al lateral de l’edifici i escalar 20 plantes.

Aquí està a la planta 13. Cara de decisió. No tornarà amb la cua entre les cames.

Amb el pas de les hores la situació començava a ser crítica. Semblava demanar auxili amb la mirada. Una mirada d’"obre’m la finestra" que hauria complert algun treballador si no fos pels edificis intel·ligents i les finestres que estan sempre tancades.

Això sí, al drama també s’hi ha de posar una migdiada. La migdiada no l’hi treu ningú.

En aquella estona de relaxació ja havia captat l’atenció de mig planeta.

Fins i tot el director de ‘Guardianes de la Galaxia’ s’oferia a pagar "1.000 euros" a la causa benèfica que decidís qui posés fora de perill l’animal.

Si has arribat amb inquietud en aquest punt, calma. Si ell no està nerviós, tu tampoc ho hauries d’estar. Ara es neteja una mica i una altra migdiadeta:

Després d’agafar aire i forces, va tornar al seu camí cap a l’èxit. Una altra vegada en moviment, una altra vegada tothom en suspens.

I així, hores i hores fins a arribar al seu objectiu.

¡Ho va aconseguir! De matinada, quan creia que ja ningú el veia:

Al matí, els serveis de manteniment posaven l’estimat animal fora de perill.

Notícies relacionades

Una mica de menjar per a gats, i a tornar a la vida salvatge.

Llarga vida a l’os rentador.