Va voler deixar propina

Expulsat per tota la vida d'un bufet lliure després de menjar-se més de 100 plats

El triatleta Jaroslav Bobrowski va pagar 15,90 euros per menjar el que solen ingerir cinc persones

triatleta

triatleta

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Podia menjar tot el que volgués. Això deia el cartell del restaurant Running Sushi a Landshut (Baviera). S'ho va prendre literalment, i ja sabem el que passa quan t’emociones amb el menjar en un bufet lliure. Un plat, un altre plat, un altre plat... i et plantes amb 100 plats per només 15,90 euros. 

Qualsevol estómac no és apte per a aquests afartaments, però el triatleta alemany Jaroslav Bobrowski sembla tenir espai per a molt més del que puguis pensar. Amb 30 anys i competidor de les famoses carreres Ironman, es va deixar ansr. 

El que semblava graciós als ulls dels menjadors 'normals’, va ser tot un drama per al mateix restaurant. 100 plats per menys de 16 euros bé pot arruïnar un negoci, així que la reacció ha sigut clara: prohibida l’entrada per tota la vida. Res de dir-li "siplau, menja una mica menys" o "és bufet lliure però no tan lliure". Van tallar-ho en sec.

Cada plat tenia dos o tres peces de sushi, per tant, es calcula que amb els 100 plats es va menjar el que habitualment es cruspeixen cinc persones. El restaurant assegura que va crear un problema, perquè la gent preguntava pel sushi, que havia sigut arrasat per l’atleta. 

Notícies relacionades

Bobrowski ha hagut de donar la cara al diari alemany ‘Bild’. "Quan vaig anar a pagar vaig voler deixar una propina, però el cambrer no volia acceptar-la". I assegura que segueix una fèrria dieta en què no menja res durant 20 hores i després menjà fins que està ple. 

"M’han impedit l’entrada per tota la vida perquè menjo molt. Estic atordit", lamenta, però ningú el pararà i ja ha trobat un altre lloc on pot anar a menjar. 

Temes:

Menjar ràpid