Als Estats Units

Avancen el Nadal per a en Brody, un nen de dos anys amb un càncer terminal

A més dels veïns, les xarxes socials s'han abocat a la proposta per enviar-li fotos i vídeos des de tot el món

41897956 707268419638648 5360790003465060352 n

41897956 707268419638648 5360790003465060352 n

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

En Brody, de tot just dos anys, va ser diagnosticat al maig amb un estrany càncer cerebral, amb quatre tumors inicials, tres al cervell i un a l’espina dorsal. Va passar 98 dies a l’hospital de nens de Cincinnatti, on va rebre un agressiu tractament, que no va funcionar, per la qual cosa els metges van enviar a casa a la família amb una previsió de vida de dos mesos per a l’infant. La família, que resideix a Burlington (Kentucky), s’ha abocat a fer que aquestes últimes setmanes del seu fill siguin tan divertides i entretingudes com sigui possible, i, el seu últim desig, concedir-li un bonic Nadal, s’ha fet realitat gràcies a la família, un veïnat entregat i els desitjos i felicitacions de milers de persones a través de les xarxes socials.

Team Brody, un grup de Facebook amb més de 7.000 persones abocades a fer que en Brody visqui el millor Nadal possible. 

La família explica com en Brody era un nen normal el 5 de maig passat, el dia que van anar a l’hospital perquè l’infant tenia marejos. El que en un inici semblava una infecció d’oïda va ser finalment el diagnòstic d’un càncer estrany que no ha tingut opció de cura.  

"Ell no és conscient de la malaltia", diuen els pares en una publicació. "Només vol divertir-se cada minut. Gràcies per estar i resar per nosaltres".

Entre els nombrosos plans amb el nen, un va destacar per la seva magnitud. Caliaavançar el Nadal al barri perquè pogués viure’l com un nen normal. Els veïns s’hi van sumar il·luminant els carrers, i les xarxes socials es van abocar a la proposta enviant fotos i vídeos de les seves disfresses de Pare Noel, regals i molts llums i arbres de Nadal. 

Una nit perfecta on es va complir el somni d’aquesta família. "El temps va ser genial i va poder sortir a jugar amb les joguines. Ahir vam començar a decorar la casa i li vam donar una targeta de Nadal. Estava molt emocionat i hem d’agrair-ho a tothom que va passar per casa ahir", diuen en la seva última publicació.

Notícies relacionades

I el Nadal es va fer realitat.

"Gràcies per ajudar que el Nadal sigui una realitat per a ell. Estem meravellats per la vostra ajuda, per treure una estona de la vostra ocupada vida i passar a saludar, resar i abraçar-nos. Solem quedar-nos amb les coses negatives de la societat, perquè això és el més senzill. Ens heu donat una lliçó de generositat i amor. No ho oblidarem mai".