Per passar les vacances

Els Schumacher compren la mansió de Florentino Pérez a Palma

L'esposa del campió de F-1 l'ha adquirit per 30 milions d'euros

rozas29569240 deportes aniversario 25 a os del circuit de catalunya de f 1171228232958

rozas29569240 deportes aniversario 25 a os del circuit de catalunya de f 1171228232958

2
Es llegeix en minuts
Efe

Corinna Schumacher, esposa del’heptacampió de Fórmula 1 Michael SchumacherMichael Schumacher, ha adquirit per 30 milions d’euros la luxosa mansió a Andratx, Palma, que va pertànyer al president del Reial Madrid, Florentino Pérez, informa l’edició dominical del popular diari ‘Bild’.

El propòsit de Corinna, aventura aquest medi, és passar allà les vacances amb els seus fills o amics, però mantindrà la seva residència fixa al xalet de Gland (Suïssa), habilitat amb tots els equipaments necessaris per atendre l’expilot, retirat de la vida pública des del greu accident d’esquí sofert el desembre del 2013.

La vila a Mallorca està construïda en un solar de 15.000 metres quadrats, amb vista al mar, envoltada de jardins i dues piscines.

Va ser adquirida el 2005 per Pérez, que després de la mort de la seva esposa María, el 2012, va deixar de freqüentar el lloc i finalment la va posar a la venda el 2017, prossegueix el rotatiu.

‘Bild’ recorda que Corinna, de 49 anys, és una gran amant de la naturalesa i els animals, per la qual cosa teòricament trobarà allà un bon lloc de retir per a les seves vacances.

Així mateix recorda el rotatiu que se sap poc de l’estat de salut actual de Michael Schumacher, que en la seva reeixida carrera com a pilot va acumular una gran fortuna.

Retirat de la vida pública

El pilot està retirat de la vida pública des del greu accident d’esquíretirat de la vida pública  sofert als Alps, tot i que entre la seva esposa i la seva exmànager, Sabine Kehm, administren els comptes oficials de Twitter i altres xarxes socials a nom de l’ídol.

El seu fill Mick, de 19 anys, segueix els seus passos com a pilot, actualment en Fórmula 3, mentre que Gina Maria, dos anys més gran, està consagrada a l’equitació.

Les poques informacions oficials que salten puntualment a la llum pública entorn de l’expilot ho fan a través de la seva esposa i l’exmànager, totes dues concentrades a frenar les conjectures que periòdicament es difonen en els mitjans sobre l’estat de Schumacher.

L’expilot alemany va tenir una terrible caiguda quan practicava esquí, terrible caigudaun altre dels seus esports favorits, el 29 de desembre de 2013, a l’estació hivernal de Méribel.

La caiguda li va produir un traumatisme cranioencefàlic, que el va deixar en coma durant sis mesos i després en estat vegetatiu, del que aparentment s’ha anat recuperant una mica a poc a poc.

L’entorn de l’expilot considera el seu estat de salut un assumpte estrictament privat, malgrat la forta pressió mediàtica per saber d’ell, molt especialment en les setmanes següents a l’accident, quan l’aparcament de la clínica de Grenoble (França) on es tractava es va convertir en un plató televisiu per a mitjans de tot el món.

Notícies relacionades

Quan Schumacher va despertar del coma, sis mesos després de la caiguda, va ser traslladat a un centre de rehabilitació a Lausana (Suïssa) i d’allà al xalet de Gland.

Se suposa que un equip mèdic vetlla pel seu estat i l’atén dia i nit, però cap dels implicats ha trencat el cèrcol de discreció que el preserva dels mitjans.