Maltractament animal

Una jove es burla a Facebook d'haver atropellat un gos: "No ha corregut per salvar la seva vida"

Eliza Valles relata el succés entre rialles: "Diran que soc mala persona"

perro-muerto

perro-muerto

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"He atropellat un gos. Ha sigut horrible", diu tot just començar un directe a Facebook. Però el que semblava un penediment per matar un animal es va convertir en un vídeo en què la presentadora Eliza Valles es burlava de la situació. "No ha sigut culpa meva, ha sigut culpa del gos perquè no ha corregut per salvar la seva vida", diu rient. 

Al llarg del vídeo, la jove prova de posar seny al seu relat amb un to seriós, però constantment es posa a riure, com quan diu que se sent una criminal per haver fet una cosa dolenta i haver sortit corrent, però automàticament canta "Cri cri minal", en referència a la cançó de Natti Natasha i Ozuna

Eliza narra que anava ràpid per la carretera, tot i que tampoc molt veloç, i que tant el gos com l’asfalt eren grisos, per la qual cosa va frenar tard. "I el gos no ha corregut per salvar la seva vida, ha sigut molt trist. Em sento mala persona, inhumana. Encara he sentit com bordava de dolor. M’he sentit com una persona que no mereix viure". 

Entre rialles, demana perdó a l’animal: "No era la meva intenció, no soc dolenta amb els animals". Però continua canviant el to seriós per les rialles. "No m’agrada netejar ‘popó’ de gos, de vegades no m’agraden els gossos, però no els odio". 

Notícies relacionades

Ella justifica que frenar en sec hauria sigut més perillós per a ella i que amb aquestes declaracions és conscient de les crítiques que rebrà. "Tots els ‘gos-lovers’ diran que soc una mala persona, que no mereixo viure, que em linxin el cap, que em cremin a la foguera perquè soc una assassina de gossos de carrer". 

Finalment, ironitza sobre la situació i llança un missatge a la societat: "Anem amb compte".