Un dibuix viral

La comanda de Telepizza que fa riure milers de persones

Va rebre una ovella pintada a la caixa, un gest molt aplaudit però també criticat

pizza-1702652 1920

pizza-1702652 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Diumenge al migdia. Calor. Poques ganes de cuinar, i molt avorriment. Se t’ocorre demanar una pizza per no moure’t del sofà, i ja de passada hi poses la creativitat. "Em vindria de gust que la pizza vingués amb un dibuix a la caixa", et dius. I ho proves.

Això va fer el tuitaire @Garrabutartulo, que no se li va ocórrer cap altra cosa que demanar que li dibuixessin una ovella amb un barret. "Sisplau", va dir educadament. La sorpresa és que li van fer cas.

No és la primera vegada que una pizza ve amb un regal en forma de dibuix. Alguns tuitaires ho van recordar.

Però Twitter, a més de riure, no va tardar a qüestionar si realment havia passat així o ho havia dibuixat ell posteriorment. Per començar, va haver de donar explicacions. "La comanda la vaig fer a l’hora de la migdiada, suposo que a aquella hora no devien tenir gaire feina. La majoria de les vegades no dibuixen res i no passa res".

Hi ha qui va anar més enllà i es va preguntar si això d’obrir la caixa era gaire higiènic.

Notícies relacionades

I les crítiques per aquest tracte als treballadors no van tardar a arribar.

"He treballat de cara al públic i he fet més del que estava obligat quan m’ha vingut de gust. La pizza la vaig demanar a l’hora de la migdiada, i si haguessin estat ocupats no s’haurien esmerat en el dibuix", aclareix. "¿Quin problema hi ha? La part divertida del dibuix demostra que el treballador s’ho ha pres bastant millor que tu", li respon.

Temes:

Twitter