Mundial de futbol

La desfeta de l'Argentina multiplica els insults als seus jugadors "Avortament legal per si surt Willy Caballero"

El porter va ser el blanc de les crítiques després del seu error contra Croàcia, però Messi no se'n lliura

messi

messi

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

La desfeta argentina en el Mundial és inversament proporcional als insults rebuts pels seus jugadors. Com pitjor ho fa l’albiceleste, més enginy posen els seus aficionats a les xarxes socials. Ho han demostrat ja en diverses ocasions, però sempre se superen. DONA’M INSULTS MÉS GRANS, perquè majúscules no els queden.

El drama va començar amb l’error de Willy Caballero contra Croàcia. Suposava l’1-0 i el partit, i la classificació per a vuitens, es posava costa amunt. El porter, que ja havia sigut objectiu en anteriors partits, va ser la víctima favorita de l’afició.

Això ja se sabia abans que comencés el partit, però Sampaoli confia en el porter.

Els argentins pensen una altra cosa. Que no té cames, per exemple.

O que té el cap buit.

En definitiva, algun ratificava que l’avortament legal dels últims dies a l’Argentina podria evitar un nou Willy Caballero.

Messi ja s’ho veia venir.

Però que Messi no miri cap a un altre costat, perquè després del seu discret partit, també n’hi va haver per a ell. Pilota d’Or a aquesta cullera de plàstic.

Però, si hi va haver un protagonista a les xarxes, aquest va ser, sens dubte, el tècnic Sampaoli. No només va rebre insults (i escopinades) des de la grada a l’acabar el partit.

Notícies relacionades

Fins i tot li han dedicat una poesia. Encara que sigui d’odi.

Amb tots aquests damnificats, n’hi ha per muntar un mausoleu.