ACTE DE CIUTADANS

Marta Sánchez s'emociona al cantar l'himne per a Albert Rivera

La cantant interpreta 'a cappella' la lletra de la seva invenció en un acte del partit taronja

La cantant Marta Sánchez ha tornat a interpretar avui l’himne nacional espanyol. Ho ha fet en un acte organitzat per Ciudadanos. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Visiblement emocionada, Marta Sánchez ha brindat aquest diumenge una interpretació de la seva versió particular de l’himne d’Espanya durant l’acte que Ciutadans ha celebrat al Palau de Congressos de Madrid. La que va ser cantant d’Olé Olé, que al febrer va recobrar de ple el protagonisme a causa de la seva singularíssima idea, ha dit que interpretar l’himne és "una de les coses més boniques" que li han passat a la seva carrera. Entre els aplaudiments dels assistents, que l’animaven efusivament, ha cantat "una pinzellada", a cappella, el que Albert Rivera, a primera fila, ha qualificat de "poesia". El líder de Cs no ha dubtat a interrompre els seus aplaudiments durant un instant per a enviar-li un petó amb les mans  a la cantant.

Notícies relacionades

Rivera ha tuitejat després: "Gràcies, @Martisima_SoyYo [que així de fatxenda firma Sánchez a Twitter]  per emocionar-nos al posar veu i lletra a la teva manera de sentir-te espanyola. ¡Una abraçada gran!".

“Va ser una carta d’amor cap a la meva terra”, ha dit, molt emocionada, Marta Sánchez, de 52 anys. “Rojo, amarillo, colores que brillan en mi corazón y no pido perdón / Grande España, a Dios le doy las gracias por nacer aquí, honrarte hasta el fin / Como tu hija llevaré ese honor, llenar cada rincón con tus rayos de sol / Y si algún día no puedo volver, guárdame un sitio para descansar al fin", ha cantat Sánchez.