LA CADENA HA SUSPÈS EL PROGRAMA

Escàndol per una agressió sexual al 'Supervivientes' francès

Candide Renard, filla del seleccionador del Marroc, Hervé Renard, ha denunciat un altre concursant de 'Koh-Lanta' per provar d'abusar d'ella mentre dormien al ras

koh-lanta

koh-lanta
21947812 59

/

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Candide Renard, la filla del francès Hervé Renard, seleccionador del Marroc –rivald’Espanya  en el Mundial de Rússia–, ha denunciatEddy Guyot per agressió sexual en el popular programa Koh-Lanta (adaptació francesa del reality show Supervivientes). El cas d’aquests dos participants està provocant una gran controvèrsia a França, tant, que el programa, emès al canal públic TF1, ha hagut de ser anul·lat en plena gravació a les illes Fiji.

"El partit tot just comença". Amb aquestes paraules, el mateix H. Renard va confirmar que la denúncia l’havia posat la seva filla, de 21 anys. El pare de la presumpta víctima ha sortit al pas dels rumors difosos a les xarxes socials arran de les observacions fetes per l’advocat de l’acusat, Me Assous, que va assenyalar la falta de testimonis que confirmin la versió de la demandant.

PERIÓDICO / Imatge del ‘reality’ de la televisió francesa ‘Koh-Lanta’. / 

Discret, l’exjugador de futbol professional ha assegurat que confia en la justícia i que no desitja la sobreexposició del cas en els mitjans de comunicació. "El més important per a nosaltres no és el xou mediàtic, sinó el respecte i la confiança en la justícia. Que cada un elegeixi la seva estratègia. Nosaltres esperarem el veredicte del cas amb paciència i calma. Estic convençut que finalment es restaurarà l’honor de la meva filla, a qui estan difamant amb calúmnies i mentides."

Negació total dels càrrecs

Segons la versió de la presumpta víctima, solien dormir a terra i Guyot acostumava a posar-se entre les noies "per escalfar-les". Una de les nits, C. Renard es va desvetllar de matinada i va notar com li estaven fent petons i tocant per sota de la roba. Va ser llavors quan va empènyer repetidamentGuyot  abans d’abandonar el refugi i, posteriorment, el programa.

L’acusat per agressió sexual, que va ser arrestat dilluns, 14 de maig, al baixar de l’avió a l’aeroport Roissy-Charles de Gaulle, ha negat els fets. El mateix dia va ser alliberat, després d’un interrogatori a les instal·lacions de la policia judicial de Saint-Denis en què va admetre haver dormit al costat de la dona –així com al costat de cinc participants més del programa–, però va negar els càrrecs presentats en contra seu.

Un programa d’èxit i polèmica

Notícies relacionades

Koh-Lantaes va estrenar el 2001 i deu el seu nom a l’illa tailandesa on es va gravar la primera temporada. Avui dia és un dels programes que més han triomfat la televisió francesa. El 4 de maig passat, la seva emissió va assolir una quota de pantalla del 23,2 %, cosa que equival a 4,8 milions de telespectadors. Ara, però, els seus èxits televisius contrasten amb la denúncia sobre una possible agressió sexual. Per això, després de la cancel·lació del rodatge, Alexia Laroche-Joubert, productora del programa, ha demanat el màxim de respecte pels competidors. "No som ni jutges ni fiscals i volem respectar tant la paraula d’un com la presumpció d’innocència de l’altre".

Segueix Extra  a Facebook