LA GEORGIE DANN FEMENINA

Leticia Sabater intenta colar-se en la llista dels èxits de l'estiu amb el 'Tukutú'

L'expresentadora infantil proposa un 'twerking' per ballar "culito con culito, colita con colita"

Videoclip ’Tukutú’, que Leticia Sabater postula perquè sigui cançó de l’estiu 2018. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leticia Sabater aspira a convertir-se en la Georgie Dann femenina i, un any més, torna a intentar colar entre els grans èxits de l'estiu un single: el Tukutú. Després dels èxits relatius de Toma pepinazo Toma pepinazoi la Salchipapa, la polifacètica cantant presenta ara un twerking per ballar "culito con culito, colita con colita".

"Perquè ho canteu i balleu com bojos a les discos, platges, xiringuitos, festes, bars i més", ha escrit la barcelonina en el seu compte d'Instagram per presentar el que ella mateixa autodenomina "èxit de l'estiu".

Amb un decorat molt estiuenc molt similar a l'utilitzat an La salchipapa, d'aigües cristal·lines i platges paradisíaques, l'expresentadora infantil llueix uns estilismes estridents que van des dels cons-sostenidors que va posar de moda Madonna en la dècada dels 90 -dissenyats per Jean Paul Gaultier- al culots amb creu penjant, passant per una estrident gorra amb lluentons que bé podria ser el d'un presentador de circ. Tot això, a més a més de celles de brillantina superposades a les seves naturals (o no) i ulleres de mirall de diferents colors, a joc amb la roba.

Èxits de l'estiu del passat

Sabater ha intentat colar les seves cançons a la llista dels èxits de l'estiu des de fa anys. Però des de La salchipapa de fa dos estius ho ha aconseguit de forma relativa.

Leticia Sabater balla i canta sobre un fons que sembla estar fet per un aficionat / periodico

Notícies relacionades

L'any passat també va aconseguir que Toma pepinazo -llançada just abans de la seva entrada com a concursant del programa Supervivientes- es convertís en un dels èxits de l'estiu.

El nou tema per a l’estiu 2017 de Leticia Sabater, ’Toma pepinazo’. / periodico

I això és just el que intenta fer amb el Tukutú. Sempre amb el permís de Cómeme el dónut, la cançó que aposta fort per ser la que més es ballarà aquest estiu, i amb la qual Girafa Rey i Lapili -el duo Glitch Gyals-  van revolucionar el primer programa d'aquesta temporada de Factor X.