XANTATGE FRUSTRAT

Tripadvisor esborra una crítica falsa d'una bloguera que volia menjar gratis

El Miyagi Sushi Bar va demostrar que la bloguera que els havia difamat no havia trepitjat mai l'establiment

2018-04-19-sushi-editado

2018-04-19-sushi-editado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Miyagi Sushi Bar, restaurant del municipi de Nigrán (Pontevedra), ha aconseguit que Tripadvisor esborri una crítica negativa d'una bloguera que no havia trepitjat l'establiment.

La instagramera Nuria Díaz (Cocina Fitness - By nudiru) va proposar "col·laborar" amb el restaurant a canvi que la convidessin a dinar, a ella i a una altra persona, al seu local: "¿Us interessaria fer una col·laboració? Consistiria en una invitació per a dues persones a canvi de publicar la meva experiència a Instagram i mitjans socials".

El Miyagi Sushi Bar va rebutjar l'oferta de forma contundent, i ha publicat la conversa a Facebook: "¿Estàs parlant de debò? A mi de gran m'agradaria ser com tu, encara que per respecte a la feina dels altres (de la qual no crec que siguis conscient) no se m'acudiaria mai".

Tripadvisor, la bloguera li ha posat un u -la nota més baixa- al restaurant, i ha criticat el local, encara que no hi ha anat mai: "La meva experiència va ser desastrosa. El servei molt lent i, a més, antipàtic, com si els deguéssim alguna cosa. El preu gens d'acord amb el que estàs menjant, ja que el menjar no està malament, però no és per tirar coets, per la zona hi ha molts més restaurants que serveixen sushi que deixen aquest enrere. El pitjor: la pudor insuportable. Gens recomanable".

Avís a les xarxes

"Atenció hostalers de Vigo, tenim per aquí una bloguera de Barcelona amb una mica de penques. Ja sabeu com ho hem denunciat nosaltres. Doncs aquí teniu com reacciona després d'haver quedat en evidència a les xarxes. Ens ha posat una crítica a Tripadvisor, sense haver vingut i resumint les pitjors crítiques que tenim", ha respost l'establiment al seu compte de Facebook. "Per favor compartiu-ho perquè s'acabin aquests xantatges i extorsions", ha afegit. Després d'aquesta publicació, el Miyagi Sushi Bar ha aconseguit guanyar la batalla, ja que Tripadvisor ha eliminat el comentari de la instagramera.

El cas d'indefensió denunciat pel Miyagi Sushi Bar no és un fet aïllat. Molts viatgers tracten d'aconseguir descomptes, favors o una habitació més bona amenaçant els hotelers amb publicar crítiques negatives a Tripadvisor. I molts restauradors i hotelers qüestionen la veracitat de la majoria de les crítiques, perquè es poden fer sense revelar la identitat.

               Segueix l'Extra a Facebook

     

       

                      

Notícies relacionades