ACCIDENT A CALIFÒRNIA

Mor Annette Carrion, la 'motard' d'Instagram, en un accident per excés de velocitat

La jove californiana, de 33 anys, va sortir de la via en un revolt quan circulava a 120 km/h per un tram d'autopista limitat a 72 km/h

motera

motera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Annette Carrion, la famosa motard d'Instagram, va morir en un accident de trànsit el 31 de març passat mentre circulava per una autopista de l'estat de Califòrnia. Carrion, de 33 anys, havia nascut a Los Angeles i des de feia vuit anys la seva vida transcorria a sobre d'una moto.

L'accident, produït a l'autopista Califòrnia 74, més coneguda com a autopista Ortega i considerada una de les més perilloses per als motoristes pels pronunciats revolts, va passar quan Carrion va sortir de la via en un dels revolts i es va precipitar per un barranc, on va morir pràcticament a l'acte.

La nord-americana circulava a gairebé 124 quilòmetres per hora amb la seva moto preferida, una Triumph Street Triple R 2015, superant la velocitat màxima permesa en aquest tram de via, que és de 72 quilòmetres hora, segons l'atestat policial.

Des que s'ha sabut la notícia, els més de 145.000 seguidors d'Annette Carrion a Instagram han expressat el seu dolor pel succés, amb comentaris a les fotos que la motard compartia en el seu perfil gairebé diàriament.

 

Emotiu comiat del seu nòvio

Un d'ells ha sigut la seva parella, Jimmy, que ha publicat un emotiu missatge de comiat a les xarxes socials: "Han passat dos dies sencers sense tu, i encara no em puc creure que te n'hagis anat. Casa nostra està buida i freda sense la teva cara somrient, i espero cada segon que passis per aquesta porta t'emportis aquest dolor. T'estimo, dolça Annette, eres i segueixes sent una inspiració per a tanta gent. Si estàs veient quantes persones s'esforcen per brindar el seu suport, i et mostren quant t'estimaven i es preocupaven per tu, series feliç. Gràcies a tots pel vostre suport constant i per visitar-me. Estic fent tot el possible per contestar tothom, però està sent molt dur llegir tots els missatges, especialment perquè tots esteu dient coses meravelloses que em fan plorar". 

La famosa motard era una de les tres fundadores de Redline Ravens, una organització de dones amants de les motos que tenia com a propòsit "inspirar dones de tots els camins de la vida a adquirir confiança en indústries dominades pels homes i promoure un sentit de camaraderia entre tots".

Notícies relacionades

Després de la seva mort, Annette s'uneix a la seva mare, que va morir el novembre del 2017, i al seu pare, traspassat el gener d'aquest any.