NOU HIMNE D'ESPANYA

Marta Sánchez: "Si la meva lletra acaba sent la lletra de l'himne me'n puc anar tranquil·la a la tomba"

González Pons proposa que la cantant l'interpreti a la final de la Copa del Rei

lmmarco40588120 gente marta sanchez  ausonia instagram171018180737

lmmarco40588120 gente marta sanchez ausonia instagram171018180737

2
Es llegeix en minuts

La cantant Marta Sánchez s'ha mostrat "aclaparada i incrèdula" per la resposta social que ha tingut la seva versió de l'himne d'Espanya interpretada al Teatro de la Zarzuela. Ha admès que no li importaria que la seva composició pogués arribar a ser la lletra oficial. "No m'havia imaginat mai que seria notícia d'aquesta manera tan desbordant, però si la meva lletra acaba sent la lletra de l'himne me'n puc anar a la tomba tranquil·la", ha admès Sánchez en una entrevista a Onda Cero. Dirigents polítics com el president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, han plantejat a Twitter aquesta possibilitat.

La cantant ha assegurat sentir-se "orgullosa" perquè la seva iniciativa "no hagi passat desapercebuda" i ha explicat que la idea va sorgir "fa poc més d'un any" quan vivia a Miami, per la qual cosa ha descartat l'existència de qualsevol relació amb la situació política actual. "Se'm va ocórrer molt abans que explotés res a Espanya" ha assegurat.

L'artista gallega ha explicat que la idea va sorgir en un moment en que "s'ho estava passant malament" als Estats Units. I ha reconegut que va pensar en la possibilitat de plantejar l'himne com una balada ja que "sempre ha sigut una marxa amb un ritme una mica incòmode i gens melòdic". Va ser llavors quan, segons ha continuat explicant, va pensar a fer-lo a la seva manera amb "un arranjament al piano". La intèrpret ha declarat que l'himne ha sigut creat perquè els patriotes sentin orgull al cantar-lo.

Pel que fa a la repercussió que ha aconseguit la seva actuació, ha assegurat que el seu telèfon "està cremant" i ha rebut moltíssimes felicitacions per Whatsapp i nombrosos missatges de suport a les xarxes socials com el del president del Govern, Mariano Rajoy i d'altres dirigents polítics.

Notícies relacionades

L'artista ha afegit que se sent molt feliç al rebre tantes felicitacions i tan poques crítiques. Assegura que l'enhorabona per part del president del Govern li ha resultat igual de gratificant que la del líder de Cs: "No em fa més feliç la felicitació de Rajoy que la de Rivera, em fan il·lusió totes les felicitacions perquè provenen dels espanyols", ha indicat l'artista.

Sánchez, a la final de Copa

Esteban González Pons, portaveu del PP al Parlament Europeu, ha fet una crida via Twitter perquè la versió de Marta Sáncez de l'himne d'Espanya aparegui a la final de la Copa del Rei. González ha demanat que la cantant pugui interpretar la cançó el 21 d'abril en el partit que disputaran el Barcelona contra el Sevilla al Wanda Metropolitano, el camp de l'Atlètic de Madrid.